תוצאות בבקשה....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
תוצאות בבקשה....
לצערי, מסתבר שאילן צדק...מראש.
ניתן לפרסם רק תוצאות רובה, מאתר ההתאחדות.
אלא אם כן יש למישהו את התוצאות עבור הועדה לתקשורת וקידום ?!

ניתן לפרסם רק תוצאות רובה, מאתר ההתאחדות.
אלא אם כן יש למישהו את התוצאות עבור הועדה לתקשורת וקידום ?!
בברכת הספורט
שלמה ברסלר
מאמן ושופט בינלאומי מוסמך
שלמה ברסלר
עמד לי על קצה המקלדת לכתוב משהו לא נחמד לאקדוחנים...........
אבל זה ייצא כל כך רע ......................
שמחקתי הכל..............
והשארתי את המשפט :
נראה לי שהתנהגות קלעי האקדח מחזירה את הענף 10 שנים אחורה , כך שגם לו היה רכז לענף לא היה עבור מי לעשות מה.

אבל זה ייצא כל כך רע ......................
שמחקתי הכל..............
והשארתי את המשפט :
נראה לי שהתנהגות קלעי האקדח מחזירה את הענף 10 שנים אחורה , כך שגם לו היה רכז לענף לא היה עבור מי לעשות מה.

חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אבי ח כתב:בהחלט לא מכובד שקלע שעלה לפיינל לא מתייצב אפילו אם הפערים גדולים לסגירה.
אולי בשנה הבאה יהפכו את הסדר מבחינת לוח הזמנים ואז גם לפיינל באקדח יהיה קהל (כמו שהיה לפיינל ברובה השנה).
גם נציגות של ועדת התקשורת או של ההנהלה בפיינל לא היתה מזיקה
אבי ידידי, דווקא הייתה נציגות ואם לא שמת לב אז הייתי וגם צילמתי- מצ"ב קישור:
http://www.tapuz.co.il/albums/album/def ... 78458&ao=1
-------------------------------------
אילן ידע מה הוא כתב כי מנסיונו הרב וגם שלי המועט - מנהלי התחרויות מתבקשים לעיתים קרובות להעביר את התוצאות כדי לפרסם בתקשורת וברשותם כל אמצעי התקשורת האפשריים (טלפון-כולל משיבון,מייל,פקס.)
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10021
בברכת הספורט
שלמה ברסלר
שלמה ברסלר
ואם בהתבוננות עצמית עסקינן:
באקדח הרף להשתתפות בגמר יצא 500 - עשרה קלעים עברו תוצאה זו מהם אחד נוער.
ברובה גברים המקביל היה 580 - 15 עברו תוצאה זו ועוד אחד בנוער ועוד שתיים בנערות ושש בנשים. סה"כ לפי קריטריון גברים שהוא הגבוה מבין המקצועות - 24 קלעים. לפי קריטריון כללי - בנערות נוער ונשים כמעט כולם עמדו בקריטריון שנקבע כרצפה.
זו קריאת התעוררות לקלעי האקדח - תעשו משהו!! תחשבו אתם איך אתם תורמים לשיקום הענף. אי אפשר רק לשבת ולומר שלא משקיעים מספיק באקדח, כי אף אחד לא יעזור למי שלא עוזר לעצמו.
באקדח הרף להשתתפות בגמר יצא 500 - עשרה קלעים עברו תוצאה זו מהם אחד נוער.
ברובה גברים המקביל היה 580 - 15 עברו תוצאה זו ועוד אחד בנוער ועוד שתיים בנערות ושש בנשים. סה"כ לפי קריטריון גברים שהוא הגבוה מבין המקצועות - 24 קלעים. לפי קריטריון כללי - בנערות נוער ונשים כמעט כולם עמדו בקריטריון שנקבע כרצפה.
זו קריאת התעוררות לקלעי האקדח - תעשו משהו!! תחשבו אתם איך אתם תורמים לשיקום הענף. אי אפשר רק לשבת ולומר שלא משקיעים מספיק באקדח, כי אף אחד לא יעזור למי שלא עוזר לעצמו.
nobody expects the spanish inquisition
האם ניתן להטיל סנקציות על אי התייצבות של קלע לפיינל (על הקלע או מועדונו במסגרת תיקון לתקנון) או שזה רעיון לא מוצלח ?
אני מתקשה להבין קלע שבחר להתחרות בתחרות , עלה לגמר ובחר לא להופיע (גם אם נראה שהערך הספורטיבי של הגמר הוא נמוך) . השלב הבא הוא להפסיק לירות את התרגיל אחרי סדרה של כדורים לא מוצלחים .....
לגבי קריאת התעוררות , הבעיה המרכזית של ענף האקדח הוא העדר דם צעיר ומסורת.
את הדברים האלו צריכים לבנות לאורך שנים וחייבים להתחיל במועדונים ע"י הפניה של חלק מהצעירים לענף האקדח. במקביל חייבת לנשוב גם רוח גבית מכיוון התאחדות הקליעה ע"י איש הנהלה שיקח את העניין תחת חסותו. תמרוץ בגין מתן נקודות זכות למועדונים שיעמידו קלעי נוער לפי דירוגם בקטגורית נוער הוא רק רעיון אחד שיכול לעודד מועדונים להשקיע בצעירים.
אני מתקשה להבין קלע שבחר להתחרות בתחרות , עלה לגמר ובחר לא להופיע (גם אם נראה שהערך הספורטיבי של הגמר הוא נמוך) . השלב הבא הוא להפסיק לירות את התרגיל אחרי סדרה של כדורים לא מוצלחים .....
לגבי קריאת התעוררות , הבעיה המרכזית של ענף האקדח הוא העדר דם צעיר ומסורת.
את הדברים האלו צריכים לבנות לאורך שנים וחייבים להתחיל במועדונים ע"י הפניה של חלק מהצעירים לענף האקדח. במקביל חייבת לנשוב גם רוח גבית מכיוון התאחדות הקליעה ע"י איש הנהלה שיקח את העניין תחת חסותו. תמרוץ בגין מתן נקודות זכות למועדונים שיעמידו קלעי נוער לפי דירוגם בקטגורית נוער הוא רק רעיון אחד שיכול לעודד מועדונים להשקיע בצעירים.
אבי ח כתב:האם ניתן להטיל סנקציות על אי התייצבות של קלע לפיינל (על הקלע או מועדונו במסגרת תיקון לתקנון) או שזה רעיון לא מוצלח ?
באופן אישי אני חושב שזה רעיון מוצלח. נכון להיום הדבר לא מוחלט, אבל אני חושב שלא צריך תיקון תקנון. קלע שלא מתייצב לפיינל מתנהג בצורה שאינה הולמת, לפי תקנון המשמעת. אולי, כדי שלא יהיה ספק, רצוי לתקן את תקנון המשמעת כך שיאמר באופן מפורש, שקלע שלא מתייצב לפיינל (או לא מגיע לתחרות שהוזמן/נרשם אליה - רלבנטי בעיקר לקלעים שלא מגיעים רחמנא לצלן למבחנים שזומנו אליהם) עובר על האיסור של התנהגות בלתי ספורטיבית.
אני חושב שהסנקציה צריכה להיות אישית ולא על המועדון
nobody expects the spanish inquisition
ראשית כל אני רוצה שיהיה ברור,
אני מסכים שזה התנהגות לא הולמת לנטוש פיינל בכל נקודה שהיא, בין אם במהלכו או לפני.
סנקציות הן בכלליות רעיון שאישית אני חושב יכול להיות מוצלח, אבל אולי לא במצבנו...
אילו סנקציות ניתן להטיל כעת? והאם זה לא רק יגרום לאנשים, בין אם אקדוחנים ובין אם רובאים, לא לרצות לבוא לתחרויות?
אני לא חושב שהייתה לאחרונה בעיה של הרשמה של מספיק קלעי אקדח לתחרויות השונות, אבל אנחנו מדברים פה על להעלות את הרמה, להביא דם חדש, ולקדם את הענף למקום שבו הוא לא ירגיש מקופח לעומת רובה. מקום שמגיע לו להיות בו.
בכדי להעלות רמה, דרושים תמריצים יותר מסנקציות. סנקציות לפי דעתי יעשו את ההפך המוחלט.
סנקציות הן אמנם נושא ואפשרות לשני הענפים ולא רק לאקדח, אבל במצב שבו אנו נמצאים כיום, האקדח יסבול מהן יותר מהרובה וזה רק יוסיף ותחושות הקיפוח וכו'.
הפיתרון היחיד הוא שאנשים ייקחו את עצמם בידיים, ויעשו כל שהם מסוגלים להגיע לאן שהם מעוניינים להגיע.
אין סיבה לתמריצים לענף שלם, כש-4 או 5 קלעים נותנים את דעתם בשם כולם על דפי הפורום הזה ורק הם באמת מנסים להצדיק טענות אלו. בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן.
כדי לקדם את הענף, הקלעים יצטרכו לקדם אותו בעצמם.
להעלות את הרמה מקצועית? שני דברים עושים את זה:
אימונים - כמה שאפשר.
תחרויות - יש מספיק, אבל צריך להתחרות! לא להופיע לפיינל הוא לא להתחרות!
זה הכל לדעתי. פשוט וחלק.
בא מפיו של אדם שלא התאמן יותר מ-3 פעמים בשנה האחרונה, אבל גם מודע למקומו ולא מתלונן.
לאחר כל זה, אני מקווה שלא עברתי גבולות אסורים ו/או העלבתי מישהו.
אני מסכים שזה התנהגות לא הולמת לנטוש פיינל בכל נקודה שהיא, בין אם במהלכו או לפני.
סנקציות הן בכלליות רעיון שאישית אני חושב יכול להיות מוצלח, אבל אולי לא במצבנו...
אילו סנקציות ניתן להטיל כעת? והאם זה לא רק יגרום לאנשים, בין אם אקדוחנים ובין אם רובאים, לא לרצות לבוא לתחרויות?
אני לא חושב שהייתה לאחרונה בעיה של הרשמה של מספיק קלעי אקדח לתחרויות השונות, אבל אנחנו מדברים פה על להעלות את הרמה, להביא דם חדש, ולקדם את הענף למקום שבו הוא לא ירגיש מקופח לעומת רובה. מקום שמגיע לו להיות בו.
בכדי להעלות רמה, דרושים תמריצים יותר מסנקציות. סנקציות לפי דעתי יעשו את ההפך המוחלט.
סנקציות הן אמנם נושא ואפשרות לשני הענפים ולא רק לאקדח, אבל במצב שבו אנו נמצאים כיום, האקדח יסבול מהן יותר מהרובה וזה רק יוסיף ותחושות הקיפוח וכו'.
הפיתרון היחיד הוא שאנשים ייקחו את עצמם בידיים, ויעשו כל שהם מסוגלים להגיע לאן שהם מעוניינים להגיע.
אין סיבה לתמריצים לענף שלם, כש-4 או 5 קלעים נותנים את דעתם בשם כולם על דפי הפורום הזה ורק הם באמת מנסים להצדיק טענות אלו. בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן.
כדי לקדם את הענף, הקלעים יצטרכו לקדם אותו בעצמם.
להעלות את הרמה מקצועית? שני דברים עושים את זה:
אימונים - כמה שאפשר.
תחרויות - יש מספיק, אבל צריך להתחרות! לא להופיע לפיינל הוא לא להתחרות!
זה הכל לדעתי. פשוט וחלק.
בא מפיו של אדם שלא התאמן יותר מ-3 פעמים בשנה האחרונה, אבל גם מודע למקומו ולא מתלונן.
לאחר כל זה, אני מקווה שלא עברתי גבולות אסורים ו/או העלבתי מישהו.
איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
אל תיכנסו לת'רד התמונות שלי כי אנשים החליטו לשים שם דברים לא קשורים והוא ננעל
אבל למה אילן?!
אני מתנצל... כיצד העלבתי אותך?
אני מתנצל... כיצד העלבתי אותך?

איזה קטע... הפעם זה לא היה גדנ"עים אפילו!
מצד אחד זה נכון להטיל סנקציות על הקלעים שלא מופיעים לפיינל, מצד שני, אדם צדק - תמריצים יביאו יותר תועלת.
יש משהו שלדעתי צריך לחשוב עליו: יש כמה קלעים שיורים גם מקצועות הרובה וגם מקצועות האקדח. באליפות בשבת היה קלע שירה גם 60 שכיבה ועלה לפיינל וגם אקדח חופשי וגם שם עלה לפיינל. אני לא חושבת שזה היגיוני לעמוד בעומס של שתי תחרויות ושני פיינלים באותו היום... (האמת, לי אין פתרון לכך). היבט נוסף - במידה ומקום בפיינל היה "מתפנה" למתחרה נוסף (ה-9 בדירוג), הוא היה יכול לצבור נסיון בפיינל, כלומר, זה לא פייר. ואבל תבינו אותי לא נכון, אני בעד שכולם יירו טוב יותר והטובים ישתתפו בפיינל.
נראה לי שההודעה שלי לא ממש ברורה, אבל שולחת בכל זאת
זאת דעתי.
שבוע טוב לכולם!
ובשורות טובות ממינכן.
מרינה
יש משהו שלדעתי צריך לחשוב עליו: יש כמה קלעים שיורים גם מקצועות הרובה וגם מקצועות האקדח. באליפות בשבת היה קלע שירה גם 60 שכיבה ועלה לפיינל וגם אקדח חופשי וגם שם עלה לפיינל. אני לא חושבת שזה היגיוני לעמוד בעומס של שתי תחרויות ושני פיינלים באותו היום... (האמת, לי אין פתרון לכך). היבט נוסף - במידה ומקום בפיינל היה "מתפנה" למתחרה נוסף (ה-9 בדירוג), הוא היה יכול לצבור נסיון בפיינל, כלומר, זה לא פייר. ואבל תבינו אותי לא נכון, אני בעד שכולם יירו טוב יותר והטובים ישתתפו בפיינל.

זאת דעתי.
שבוע טוב לכולם!

מרינה
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים