שינוי תבחין מתנדב משא"ז
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שינוי תבחין מתנדב משא"ז
ידוע לי שנפתחו מספר אשכולות בנושא אולם אף אחד מהם לא הצליח להניב תשובה סופית ומוחלטת והשמועות שמסתובבות בנושא מטורפות... לכן:
שאלה לבעלי ידע או נסיון: לאור העובדה כי תבחין מתנדב בוטל (אגב, מדוע תבחין זה עדיין מופיע בפרסומים הרישמיים של משרד הפנים?) האם מתכוון המשרד להמיר את כל רשיונות הנשיאה של בעלי התבחין לרשיון אחזקה בלבד? האם יש החלטה סופית בנושא? האם השינוי הזה כבר מתבצע בשטח?
שאלה לבעלי ידע או נסיון: לאור העובדה כי תבחין מתנדב בוטל (אגב, מדוע תבחין זה עדיין מופיע בפרסומים הרישמיים של משרד הפנים?) האם מתכוון המשרד להמיר את כל רשיונות הנשיאה של בעלי התבחין לרשיון אחזקה בלבד? האם יש החלטה סופית בנושא? האם השינוי הזה כבר מתבצע בשטח?
"June '67 taught them respect..."
אכן.
אתה צריך לבקש מהמפקד הישיר שלך שיחתום לך על טופס מיוחד
שהוסכם בין המשטרה למשרד הפנים על כך שהנך מתנדב פעיל בהווה.
הטופס הזה צריך לעבור עוד כמה אישורים בדרך (גם דרך הרמקמ).
אני אישית נכוונתי קשות מהנושא הנ"ל.
הייתי מתנדב מסור במשך 7 שנים,הייתי מתנדב כמה פעמים בחודש, עד שהייתי צריך לעבור ניתוח בגלל בעיה בריאותית. כתוצאה מהניתוח הייתה לי תקופת החלמה שבה לא יכולתי להתנדב (5 חודשים).
בדיוק באותו זמן, הגיע לי חידוש רישיון והמשטרה לא הייתה מוכנה לתת לי אישור על
התנדבות פעילה, בנימוק שאינני מתנדב פעיל בהווה.
בסופו של דבר, עזבתי את המשטרה.
אני רק מצטער שנתתי כל כך הרבה שעות מזמני לגוף שלא יודע להעריך.
אתה צריך לבקש מהמפקד הישיר שלך שיחתום לך על טופס מיוחד
שהוסכם בין המשטרה למשרד הפנים על כך שהנך מתנדב פעיל בהווה.
הטופס הזה צריך לעבור עוד כמה אישורים בדרך (גם דרך הרמקמ).
אני אישית נכוונתי קשות מהנושא הנ"ל.
הייתי מתנדב מסור במשך 7 שנים,הייתי מתנדב כמה פעמים בחודש, עד שהייתי צריך לעבור ניתוח בגלל בעיה בריאותית. כתוצאה מהניתוח הייתה לי תקופת החלמה שבה לא יכולתי להתנדב (5 חודשים).
בדיוק באותו זמן, הגיע לי חידוש רישיון והמשטרה לא הייתה מוכנה לתת לי אישור על
התנדבות פעילה, בנימוק שאינני מתנדב פעיל בהווה.
בסופו של דבר, עזבתי את המשטרה.
אני רק מצטער שנתתי כל כך הרבה שעות מזמני לגוף שלא יודע להעריך.
higt-power כתב:יש החלטה סופית
לא יהיו רשיונות חדשים אולם מי שכבר יש לו רשיון קיים בתבחין מתנדב משא"ז ימשיך להחזיק ברשיון נשיאה כל עוד הוא ממשיך להתנדב בפועל .
כל חידוש רשיון משרד הפנים שולח רשיון לאחזקה על המתנדב להמציא אישור מהמשא"ז על
המשך התנדבות פעילה ואז יומר הרשיון לנשיאה.
אז זהו שלא.... אני מתנדב וזו העילה לרשיון שלי.... חדשתי לפני חודש וקבלתי מיידית רשיון נשיאה.... בלי אחזקה ובלי שום ניירת.
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=11039&highlight=
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10694&highlight=
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
trooperglock כתב:higt-power כתב:יש החלטה סופית
לא יהיו רשיונות חדשים אולם מי שכבר יש לו רשיון קיים בתבחין מתנדב משא"ז ימשיך להחזיק ברשיון נשיאה כל עוד הוא ממשיך להתנדב בפועל .
כל חידוש רשיון משרד הפנים שולח רשיון לאחזקה על המתנדב להמציא אישור מהמשא"ז על
המשך התנדבות פעילה ואז יומר הרשיון לנשיאה.
אז זהו שלא.... אני מתנדב וזו העילה לרשיון שלי.... חדשתי לפני חודש וקבלתי מיידית רשיון נשיאה.... בלי אחזקה ובלי שום ניירת.
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=11039&highlight=
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=10694&highlight=
גם אני קיבלתי חידוש לפני שבוע,
אצלי החזקה ולא נשיאה....
- סליקאי כסף

spy כתב:אי הקצאת תחמושת לא קשורה לתבחין מתנדב. גם אני קיבלתי עכשיו חידוש רישיון בתבחין לפני 96 ללא הקצאת תחמושת. פשוט המדינה החליטה שהחל ממועד חידוש 31.6.2007 (תאריך אחרון) לא תינתן הקצאה לתחמושת נוספת.
31/6
פעם בכמה שנים זה יוצא ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
HitMan כתב:אתה צודק ליאור.
אבל בכל זאת, לא היית רוצה לראות הערכה מינימלית?
יפה שאלת. בתור אחד שנהנה מתבחין מתנדב משא"ז, זה יהיה צביעות מצדי לומר שאינני מצפה דבר בתמורה להתנדבותי.
עם זאת, ההערכה שאני מקבל (מבלי לדרוש אותה) היא הקשר החם של אנשי היחידה והתחנה עמם אני עובד.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:trooperglock, האם קיבלת הקצאת תחמושת עם טופסי חידוש הרישיון או עם הרישיון?
אכן קבלתי הקצאה. 50 כדור.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
אילן ב כתב:spy כתב:אי הקצאת תחמושת לא קשורה לתבחין מתנדב. גם אני קיבלתי עכשיו חידוש רישיון בתבחין לפני 96 ללא הקצאת תחמושת. פשוט המדינה החליטה שהחל ממועד חידוש 31.6.2007 (תאריך אחרון) לא תינתן הקצאה לתחמושת נוספת.
31/6
פעם בכמה שנים זה יוצא ?
צודק, כמובן 30/6.
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד