קניית גלוק מאתרי נשק בחו"ל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
קניית גלוק מאתרי נשק בחו"ל
סליחה אם השאלה שלי נשמעת מפגרת........
באתר טופגלוק מופיע שמחיר גלוק 17C הוא כמעט 500$
האם יש אפשרות לקנות את האקדח באתר ולקבלו באיזו שהיא צורה לארץ???????
אולי אפשר לעשות את זה דרך יבואן נשק(בעצם למה שהוא יסכים להביא לי אקדח במחיר כזה אם הוא יכול להרוויח עליי את המכירה מהחנות שלו)
אודה על תשובותיכם המלומדות.
באתר טופגלוק מופיע שמחיר גלוק 17C הוא כמעט 500$
האם יש אפשרות לקנות את האקדח באתר ולקבלו באיזו שהיא צורה לארץ???????
אולי אפשר לעשות את זה דרך יבואן נשק(בעצם למה שהוא יסכים להביא לי אקדח במחיר כזה אם הוא יכול להרוויח עליי את המכירה מהחנות שלו)
אודה על תשובותיכם המלומדות.
*** חתימתך נמחקה ע"י מנהל האתר - אנא הקפד על כללי הכתיבה באתר ***
- סליקאי ארד

בעיקרון במדינת ישראל אפשר לעשות יבוא אישי של כלי נשק רק אם תספק הצהרה של שני סוחרי נשק שאין באפשרותם להביא את אותו הנשק (לא ריאלי לגבי גלוק)
מארה"ב קשה מאוד, אם לא בלתי אפשרי, לייצא נשק לישראל כגורם פרטי
ומאירופה עוד יותר ...
קנה כחול לבן
שחר
מארה"ב קשה מאוד, אם לא בלתי אפשרי, לייצא נשק לישראל כגורם פרטי
ומאירופה עוד יותר ...
קנה כחול לבן
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
riko כתב:
קנה כחול לבן![]()
שחר
שחר, כחול לבן זה גם USA ...
(נו, מי יעלה על USA וכחול לבן ?)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
Re: קניית גלוק מאתרי נשק בחו"ל
צחיגור כתב:סליחה אם השאלה שלי נשמעת מפגרת........
זו לא השאלה מפגרת. זו המדיניות!
ובמילים אחרות, חבל על הזמן. אל תנסה אפילו!!!
(העלות של צבעי שיער מעלימי שיבה, פסיכולוגים לך ולסובבים אותך וצינתורים, לא שווה את המאמץ)
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
Re: קניית גלוק מאתרי נשק בחו"ל
צחיגור כתב:...אולי אפשר לעשות את זה דרך יבואן נשק...
אם תשמע על יבואן-נשק שמוכן לייבא אפילו אקדח ספציפי בודד (תמורת עמלה הוגנת) -
אשמח אם תיידע אותי...
(משניים קיבלתי סירוב . שלישי , שבעבר ייבא אקדחים מאותה חברה , לא עונה לדוא"ל...)
יש לי הרגשה שבשביל דבר כזה צריכים איכשהו להיות מקושרים היטב בבראנז'ה ,
ובעוונותי - אני לא...
A friend in need - is a friend indeed
אם היית רוצה אקדח אקזוטי במיוחד שניתן להשיגו רק בחו"ל...נניח ששווה להתרוצץ ימים שלמים בעבור הניירת, לשלם על המשלוח היקר ולכלות את זמנך היקר, אבל את כל הטררם הזה בשביל גלוק ב-500$?
ניתן למצוא היום ב-2,000 ש"ח או קצת יותר גלוקים משומשים במצב מדהים (ירו רק בחידושי רשיון וכמעט ולא יצאו מהמגירה) ועוד תקבל את הנרתיק שגם הוא בקושי ראה את אור השמש.
אם אתה רוצה לצמצם את ההוצאה הראשונית ברכישת אקדח - יש דרכים טובות יותר מאשר לקנות גלוק ב-500$ בחו"ל...
ניתן למצוא היום ב-2,000 ש"ח או קצת יותר גלוקים משומשים במצב מדהים (ירו רק בחידושי רשיון וכמעט ולא יצאו מהמגירה) ועוד תקבל את הנרתיק שגם הוא בקושי ראה את אור השמש.
אם אתה רוצה לצמצם את ההוצאה הראשונית ברכישת אקדח - יש דרכים טובות יותר מאשר לקנות גלוק ב-500$ בחו"ל...
ייבוא גלוק
יבוא של אקדח גלוק מחו"ל פוגעת ישירות ביבואן שמין הסתם משלם מיסים וכו'
בכדי ליבא אותם לארץ!!
בכדי ליבא כל כלי יש צורך באישור משלושה סוחרי נשק מורשים שהם לא
מתנגדים ליבוא!!
אישור מסוחרים מורשים לבטח לא תקבל על גלוק.....מסיבות מובנות.
ללא ספק המחיר בארץ מופקע.. וכנראה שזה מה יש.
אגב ב500 $ ניתן לקנות גלוק יד שניה במצב מצויין כך שחבל על כל הטירחה והפריצודורה
המסורבלת..
בכדי ליבא אותם לארץ!!
בכדי ליבא כל כלי יש צורך באישור משלושה סוחרי נשק מורשים שהם לא
מתנגדים ליבוא!!
אישור מסוחרים מורשים לבטח לא תקבל על גלוק.....מסיבות מובנות.
ללא ספק המחיר בארץ מופקע.. וכנראה שזה מה יש.
אגב ב500 $ ניתן לקנות גלוק יד שניה במצב מצויין כך שחבל על כל הטירחה והפריצודורה
המסורבלת..
אסף,
לא מתנגדים, אלא אין ביכולתם להביאו לארץ.
לעניין הכסף - אל תשכחו :
1. 500 דולר בארה"ב - לפני מס.
1.1 ייבוא עקיף לעיתים - מעלה את המחיר. ייבוא אווירי - מייקר. ייבוא ימי - מחייב אי עגינתה של האונייה בנמלי אירופה - האיחוד. מאז שנת 2000 אנו מוגדרים איזור לחימה - יש איסור לשלוח נשק לאיזורים אלו, כולל לא עגינה של אוניות ונחיתת מטוסים הנושאים נשק ותחמושת לאיזורי מלחמה בנמלי האוויר והים של אירופה.
1.2 גלוק לא מוכרים ישירות לישראל, מישהו שכח ?
2. בארץ היטלי יבוא למדינה - משרד הפנים, תמ"ת, מע"מ (גלוק חדש בבימ"ס - 4750, המחיר לפני מע"מ סביב 4100 ש"ח !!! כ 600 ש"ח רק מע"מ. את המע"מ יש לשלם בכל מקרה, גם בייבוא אישי..) אחסנה במחסן המאובטח בממ"ן עד לשחרור...
3. אגרות ומיסים - למשרד הפנים ע"ח בית מסחר לנשק, מטווח, משכורות עובדים ...
4. הסוחר צריך לחיות ממשהו.. ותאמינו לי, כמי שמצוי בעניין ועוסק במכירה, הרווח איננו גבוה במיוחד, בטח שלא לאחר מימון תשלומים בכרטיסי אשראי, מתן הטבות כגון אימון, תחמושת, מנוי למטווח, נרתיק וכו' שלעיתים הסוחר "בולע" לתוך המחיר על מנת לסגור מכירה ולא להפסיד אותה. כל דבר כזה = כסף.
5. יש עוד הוצאות, להמשיך ולפרט ?
אני לא חושב שהמחירים בארץ נמוכים, נהפוך הוא, אבל בארצנו המבודדת משאר העולם הנאור, יש לכך מחיר.
מישהו אמר משהו על ייבוא אישי של מכוניות ? כמה מס משלמים למדינה על ייבוא מכונית ? אפשר להמשיך הלאה..
נעם.
לא מתנגדים, אלא אין ביכולתם להביאו לארץ.
לעניין הכסף - אל תשכחו :
1.1 ייבוא עקיף לעיתים - מעלה את המחיר. ייבוא אווירי - מייקר. ייבוא ימי - מחייב אי עגינתה של האונייה בנמלי אירופה - האיחוד. מאז שנת 2000 אנו מוגדרים איזור לחימה - יש איסור לשלוח נשק לאיזורים אלו, כולל לא עגינה של אוניות ונחיתת מטוסים הנושאים נשק ותחמושת לאיזורי מלחמה בנמלי האוויר והים של אירופה.
2. בארץ היטלי יבוא למדינה - משרד הפנים, תמ"ת, מע"מ (גלוק חדש בבימ"ס - 4750, המחיר לפני מע"מ סביב 4100 ש"ח !!! כ 600 ש"ח רק מע"מ. את המע"מ יש לשלם בכל מקרה, גם בייבוא אישי..) אחסנה במחסן המאובטח בממ"ן עד לשחרור...
4. הסוחר צריך לחיות ממשהו.. ותאמינו לי, כמי שמצוי בעניין ועוסק במכירה, הרווח איננו גבוה במיוחד, בטח שלא לאחר מימון תשלומים בכרטיסי אשראי, מתן הטבות כגון אימון, תחמושת, מנוי למטווח, נרתיק וכו' שלעיתים הסוחר "בולע" לתוך המחיר על מנת לסגור מכירה ולא להפסיד אותה. כל דבר כזה = כסף.
אני לא חושב שהמחירים בארץ נמוכים, נהפוך הוא, אבל בארצנו המבודדת משאר העולם הנאור, יש לכך מחיר.
מישהו אמר משהו על ייבוא אישי של מכוניות ? כמה מס משלמים למדינה על ייבוא מכונית ? אפשר להמשיך הלאה..
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נועם כתב:4. הסוחר צריך לחיות ממשהו.. ותאמינו לי, כמי שמצוי בעניין ועוסק במכירה, הרווח איננו גבוה במיוחד, בטח שלא לאחר מימון תשלומים בכרטיסי אשראי, מתן הטבות כגון אימון, תחמושת, מנוי למטווח, נרתיק וכו' שלעיתים הסוחר "בולע" לתוך המחיר על מנת לסגור מכירה ולא להפסיד אותה. כל דבר כזה = כסף.
.
בתנאי השוק של היום סוחרים מורידים את המכנסיים רק כדי להעיף את הסחורה מהמדף... אתה כבר לא יכול לדבר על לחיות ממשהו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

נועם כתב:לא מתנגדים, אלא אין ביכולתם להביאו לארץ.
לעניין הכסף - אל תשכחו :
נעם.
נועם ידידי , בוא נמשיך עוד קצת הלאה :
איך אתה מסביר את כל מה שכתבת בהקשר לסרוב סוחרי נשק
להביא אקדח א מ ר י ק א י , שמחירו בארה"ב כ-1000$ ?!
אני לא מדבר על "טאורוס" , אבל בוא נשתמש בו כדוגמא בלבד :
ה-"טאורוס"ים מיובאים לארץ (למיטב ידיעתי) מממפעל בארה"ב ולא מבראזיל .
היבואן מביא לארץ שני דגמים בלבד , ואינו מוכן להביא אפילו אקדח אחד מדגם אחר -
גם אם מכירתו מובטחת...
A friend in need - is a friend indeed
avishon כתב:נועם ידידי , בוא נמשיך עוד קצת הלאה :
איך אתה מסביר את כל מה שכתבת בהקשר לסרוב סוחרי נשק
להביא אקדח א מ ר י ק א י , שמחירו בארה"ב כ-1000$ ?!
ההסבר נורא פשוט:
הוא פוחד שיצטרך לתת לך עליו שירות וחלפים עד סוף הימים, ושם הוא יפסיד הרבה כסף.
זו גם הסיבה שלא מביאים את כל הליין של יצרן מסויים.
אם תרצה השואה - הרי שוק המכוניות החדשות פועל בדיוק באותה שיטה.
תוכל לראות בחו"ל דגמים של יצרינים מוכרים בארץ שלא תראה אותם כאן
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד