שומרים ומאבטחים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שומרים ומאבטחים
ישנם שמועות שמשרד הפנים מתכוון לשנות את שיטת ההדרכה של השומרים באמצעות אימונים
משודרגים יותר .
משודרגים יותר .
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

אתמול היה כנס למנהלי מטווחים בנושא זה.
עלות האימון על השומרים, לא עלינו.
אילן - חכה לאוטו האדום, הוא יביא לך מעטפה חומה.
לגבע כדורים - המספר משתנה כל יום.
עלות האימון על השומרים, לא עלינו.
אילן - חכה לאוטו האדום, הוא יביא לך מעטפה חומה.
לגבע כדורים - המספר משתנה כל יום.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נו AH מיקו
אני אסביר לך לאט
כדי שתבין מהר
השומר להלן יקרא שמו אבו לאוניד.........
יבוא ליום שלם של ירי.... פי 4 מקודם. לכן המטווח יגבה פי 4 מחיר.
וירה פי 4 כדורים. שגם יעלו פי 4.
חברת השמירה תשלם פי 4 להכשירו.
כיוון שחלק מהשומרים היום בקושי זוכים לחצות את הרמה הנדרשת סביר להניח שלא יצליחו ולכן בהערכה גסה הכשרת שומר תעלה לפחות פי 5 או 6 והוא לא ישא על גופו P7.
יבוא בעל חברת שרותי שמירה ועבדות בע"מ ללקוח ויאמר לו שבגלל הכשרה ארוכה יותר וסלקציה גדולה יותר הוא נאלץ להעלות את המחיר נניח ב 20 % לפחות.
ואת זה משלם האחרון בתור.
בעל העסק יגלגל את זה על הלקוח....
אצלנו בצפון הרחוק כשכבר הולכים לזלול אין מס בטחון, אבל בקולחוז תל אביב הגישו לי חשבונית ובה היתה שורה של 2 שקל לכל סועד עבור שמירה. (זה היה די מזמן)
קראתי למלצרית ושאלתי מה זה ?
והיא ענתה זה לממן את השומר - שאלתי ואיפה זה כתוב שאני חייב לשלם ? לא ראיתי שלט בכניסה ולא בתפריט שקיבלנו ?
היא ענתה גם לא כתוב שצריך דמי שרות ואנשים משאירים טיפ.
או קיי אמרתי לה אם זה לבחירה אני אשלם לשומר............
הלכה חזרה ואמרה שבעל הבית אמר שאני לא חייב לשלם - אבל כולם נוהגים ככה.
מחקתי את שורת עשרת השקלים מהחשבון - נתתי למלצרית את התשר המגיע לה הכפלתי את הסכום והנחתי בידיו של השומר שטר של 20 שקלים. אם הוא מספיק טוב לחסום מפגע בגופו בעבור שכר רעב הוא גם מספיק טוב לקבל טיפ.
הייתי ממליץ לכולם לנהוג כך.
בכל מקרה נועמיקו בסופו של יום האנד יוזר הוא זה שמשלם את החשבון.
כל מי שבדרך מגדיל את המחזור, מגדיל את הרווח..................
אם לא הבנת
עשה העתק הדבק כמספר הפעמים הנדרש
עד שתבין.
אני אסביר לך לאט
כדי שתבין מהר
השומר להלן יקרא שמו אבו לאוניד.........
יבוא ליום שלם של ירי.... פי 4 מקודם. לכן המטווח יגבה פי 4 מחיר.
וירה פי 4 כדורים. שגם יעלו פי 4.
חברת השמירה תשלם פי 4 להכשירו.
כיוון שחלק מהשומרים היום בקושי זוכים לחצות את הרמה הנדרשת סביר להניח שלא יצליחו ולכן בהערכה גסה הכשרת שומר תעלה לפחות פי 5 או 6 והוא לא ישא על גופו P7.
יבוא בעל חברת שרותי שמירה ועבדות בע"מ ללקוח ויאמר לו שבגלל הכשרה ארוכה יותר וסלקציה גדולה יותר הוא נאלץ להעלות את המחיר נניח ב 20 % לפחות.
ואת זה משלם האחרון בתור.
בעל העסק יגלגל את זה על הלקוח....
אצלנו בצפון הרחוק כשכבר הולכים לזלול אין מס בטחון, אבל בקולחוז תל אביב הגישו לי חשבונית ובה היתה שורה של 2 שקל לכל סועד עבור שמירה. (זה היה די מזמן)
והיא ענתה זה לממן את השומר - שאלתי ואיפה זה כתוב שאני חייב לשלם ? לא ראיתי שלט בכניסה ולא בתפריט שקיבלנו ?
היא ענתה גם לא כתוב שצריך דמי שרות ואנשים משאירים טיפ.
או קיי אמרתי לה אם זה לבחירה אני אשלם לשומר............
הלכה חזרה ואמרה שבעל הבית אמר שאני לא חייב לשלם - אבל כולם נוהגים ככה.
מחקתי את שורת עשרת השקלים מהחשבון - נתתי למלצרית את התשר המגיע לה הכפלתי את הסכום והנחתי בידיו של השומר שטר של 20 שקלים. אם הוא מספיק טוב לחסום מפגע בגופו בעבור שכר רעב הוא גם מספיק טוב לקבל טיפ.
הייתי ממליץ לכולם לנהוג כך.
בכל מקרה נועמיקו בסופו של יום האנד יוזר הוא זה שמשלם את החשבון.
כל מי שבדרך מגדיל את המחזור, מגדיל את הרווח..................
אם לא הבנת
עשה העתק הדבק כמספר הפעמים הנדרש
עד שתבין.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן,
בקצרה (כי את הכל תקרא בחומר הכתוב שאני שולח לך מחר) :
1. הכשרה תהא טרם הקליטה לחברות השמירה.
2. ההכשרה ע"ח המועמדים.
3. לאחר גמר ההכשרה וקבלת רישיון שומר ממשרד הפנים (ולא המשפטים) יקבל השומר רישיון להחזקת נשק ארגוני וספח (שניהם מגנטיים) את הספח ישאיר בחברה המעסיקה, את הרישיון המהווה גם אישור מעבר הכשרה ורישיון מגנטי לכלי יישא בצמוד לכלי שיקבל מהחברה.
4. נאמר כי יוכר מקצוע שומר ע"י משרד התמ"ת (המעורב בתהליך) וכנראה יהיה סיוע בסבסוד (יסבסדו גם קפה ודלתות ? ) מהמדינה על מנת לעודד מעבר ההכשרה.
5. לסיכום נושא ההכשרה - אין הרבה הבדל בין המפעל הראוי של פעם והיום למעט משך ההכשרה ועומקה (רוחבה, לא אורכה) - הנושאים לא השתנו בהרבה - נוסף נוהל בטיחות מסודר ושימוש בנשק מסודר, כמות הכדורים עלתה ומשך האימון עלה.
6. הסינון יהיה קפדני מעט יותר.
האם ייצא טוב ? נחייה ונראה. אני מקווה לטוב.
נעם.
בקצרה (כי את הכל תקרא בחומר הכתוב שאני שולח לך מחר) :
1. הכשרה תהא טרם הקליטה לחברות השמירה.
2. ההכשרה ע"ח המועמדים.
3. לאחר גמר ההכשרה וקבלת רישיון שומר ממשרד הפנים (ולא המשפטים) יקבל השומר רישיון להחזקת נשק ארגוני וספח (שניהם מגנטיים) את הספח ישאיר בחברה המעסיקה, את הרישיון המהווה גם אישור מעבר הכשרה ורישיון מגנטי לכלי יישא בצמוד לכלי שיקבל מהחברה.
4. נאמר כי יוכר מקצוע שומר ע"י משרד התמ"ת (המעורב בתהליך) וכנראה יהיה סיוע בסבסוד (יסבסדו גם קפה ודלתות ? ) מהמדינה על מנת לעודד מעבר ההכשרה.
5. לסיכום נושא ההכשרה - אין הרבה הבדל בין המפעל הראוי של פעם והיום למעט משך ההכשרה ועומקה (רוחבה, לא אורכה) - הנושאים לא השתנו בהרבה - נוסף נוהל בטיחות מסודר ושימוש בנשק מסודר, כמות הכדורים עלתה ומשך האימון עלה.
6. הסינון יהיה קפדני מעט יותר.
האם ייצא טוב ? נחייה ונראה. אני מקווה לטוב.
נעם.
דון,
חשבתי על זה, מצד שני, אם אתה רוצה לעבוד כנהג מונית, אתה נדרש לרישיון ולימודים, כמו גם לעיסוק במקצוע שלך..
הגיע הזמן לעשות סדר, בקטנה..
חשבתי על זה, מצד שני, אם אתה רוצה לעבוד כנהג מונית, אתה נדרש לרישיון ולימודים, כמו גם לעיסוק במקצוע שלך..
הגיע הזמן לעשות סדר, בקטנה..
נעם ובסופו של יום
שעתיים לא היו שעתיים
ותשע לא יהיו תשע !
מי שבוגר וינגייט (למידה מוטורית)
חייב לדעת שאם אין מס' מפגשים - אין הפנמה - ואיכות הלמידה תהיה פחותה !!!
יותר טוב כן - עדיין רחוק מרצוי גם כן כן.
ולגבי מה שאמר הדון !!!
הוראות ניפוק נשק לגופים מונחים :
פרק ד' הוראות להנפקת כלי יריה
סעיף 3
הקבט יאשר מתן נשק בתנאים הבאים :
סעיף קטן ג'
מקבל הנשק יעבור אימון מתאים ומטווח בכלי היריה המיועד לו, והקב"ט שוכנע כי הינו כשיר לשימוש וטיפול בנשק.
ביום בו מי שיתפס נושא נשק בו לא טווח יגרום מיידית לסגירת החברה הדברים יראו אחרת...
כיום הרבה לא מבצעים / מתעלמים מסעיף 3ג'.
שעתיים לא היו שעתיים
ותשע לא יהיו תשע !
מי שבוגר וינגייט (למידה מוטורית)
חייב לדעת שאם אין מס' מפגשים - אין הפנמה - ואיכות הלמידה תהיה פחותה !!!
יותר טוב כן - עדיין רחוק מרצוי גם כן כן.
ולגבי מה שאמר הדון !!!
הוראות ניפוק נשק לגופים מונחים :
פרק ד' הוראות להנפקת כלי יריה
סעיף 3
הקבט יאשר מתן נשק בתנאים הבאים :
סעיף קטן ג'
מקבל הנשק יעבור אימון מתאים ומטווח בכלי היריה המיועד לו, והקב"ט שוכנע כי הינו כשיר לשימוש וטיפול בנשק.
ביום בו מי שיתפס נושא נשק בו לא טווח יגרום מיידית לסגירת החברה הדברים יראו אחרת...
כיום הרבה לא מבצעים / מתעלמים מסעיף 3ג'.
חבר isia זכור !
אילן,
1. הקב"ט איננו הגוף המסמיך, לא נכון לגרום לבעל תפקיד זה להיות המחליט - אלא מדריך הירי. (שהרי המדריך הוא המחליט ע"פ התקנות לחוק כלי הירייה) וצריך לדעתי לתקן את התקנה. (אעביר מייל בנושא)
2. האימון ייתבצע עם הנשק של מטווח ההכשרות וחובה על השומר לבצע ירי בכלי אותו הוא מקבל בחברה, נכתב במפורש ויועבר לחב' השמירה.
3. כל הרעיון הוא הפרדת "דת ממדינה" - שומר יבחר אצל מי הוא רוצה לעבוד.
4. לגבי 9 שעות - זה ברור הרי שעל הנייר כתוב בדיו ובשטח על החול.
5. למידה מוטורית וכו' - נכון, אבל אתה בעמצך לימדת אותי שההבדל בין רצוי למצוי הוא כסף.
1. הקב"ט איננו הגוף המסמיך, לא נכון לגרום לבעל תפקיד זה להיות המחליט - אלא מדריך הירי. (שהרי המדריך הוא המחליט ע"פ התקנות לחוק כלי הירייה) וצריך לדעתי לתקן את התקנה. (אעביר מייל בנושא)
2. האימון ייתבצע עם הנשק של מטווח ההכשרות וחובה על השומר לבצע ירי בכלי אותו הוא מקבל בחברה, נכתב במפורש ויועבר לחב' השמירה.
3. כל הרעיון הוא הפרדת "דת ממדינה" - שומר יבחר אצל מי הוא רוצה לעבוד.
4. לגבי 9 שעות - זה ברור הרי שעל הנייר כתוב בדיו ובשטח על החול.
5. למידה מוטורית וכו' - נכון, אבל אתה בעמצך לימדת אותי שההבדל בין רצוי למצוי הוא כסף.
אוי לנו
נו אז אנחנו (ישוב ראוי) הבאים בתור ?
אוי אוי לנו אוי ....
נו טוב גם כך הכל מופרט אז מה הכפת לי לא יהיה נשק זה ברור ולכן לא יהיה גם עם מה לשמור
ולא מחסן ולא אימונים ,,,, יחי החופש ....
מתי השביתה במחלקות הרישוי לנשק בגלל הפיטורים ההמוניים של כל מי שלא נשאר עם עבודה
?
בלי שום קשר ,אבל תכתבו לי תשובה ,מה אתם מלינים על האימון של השומרים ?רק לפני אי אילו
הודעות כולנו בענו בתוענות על רמת האימון של השומרים לא ?
אז מנסים לשפר כאן משהו ומייד כולם קופצים נו מה ?
שבו בשקט תנו להחלטות להכנס לביצוע ותראו מה יצא מהן ואז תלינו ok ?
אוי אוי לנו אוי ....
נו טוב גם כך הכל מופרט אז מה הכפת לי לא יהיה נשק זה ברור ולכן לא יהיה גם עם מה לשמור
ולא מחסן ולא אימונים ,,,, יחי החופש ....
מתי השביתה במחלקות הרישוי לנשק בגלל הפיטורים ההמוניים של כל מי שלא נשאר עם עבודה
?
בלי שום קשר ,אבל תכתבו לי תשובה ,מה אתם מלינים על האימון של השומרים ?רק לפני אי אילו
הודעות כולנו בענו בתוענות על רמת האימון של השומרים לא ?
אז מנסים לשפר כאן משהו ומייד כולם קופצים נו מה ?
שבו בשקט תנו להחלטות להכנס לביצוע ותראו מה יצא מהן ואז תלינו ok ?
חיצו כגיבור משכיל לא ישוב ריקם .(ירמיה)
תשלום על אבטחה
אילן ב כתב:אצלנו בצפון הרחוק כשכבר הולכים לזלול אין מס בטחון, אבל בקולחוז תל אביב הגישו לי חשבונית ובה היתה שורה של 2 שקל לכל סועד עבור שמירה. (זה היה די מזמן)
והיא ענתה זה לממן את השומר.
אנקדוטה קטנה אם כבר הזכרת את הסיטואציה הנ"ל:
כאשר הייתי סמל צוות הלכנו ערב אחד, סגל המחלקה (מפק"צ,סמל, 3מ"כים), לארוחת לילה במסעדה בראשל"צ בסוף הארוחה הגיע החשבון עם 2 ש"ח לטובת אבטחה. קראנו למלצרית הצבענו על השורה הנ"ל ואז הפנינו את מבטה אל מערום של 5 M4 עם אמצעים שונים ו5 צולבות בידינו והחזרנו את מבטינו אל השורה הנ"ל. היא הבינה את הרמז וחזרה עם חשבון חדש ללא התשלום על אבטחה. (מיותר לציין שכשיצאנו השומר, המבוגר, ספר ZZZ)
"עם שאינו מכבד את עברו גם ההווה שלו דל - ועתידו לוט בערפל". (יגאל אלון)
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד