מכשיר איתור
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מכשיר איתור
שלום
בעיקבות איבוד הארנק שלי.
אני מעוניין לדעת אם יש דבר צ'יפים קטנים שאני יכול לשים בתוך הארנק שלי והטלפון הנייד, ככה שאני אוכל לאתר אותם בעזרת מכשיר לאיתור צ'יפים כאלה.
וכמובן, האם חוקי להשתמש בדבר כזה בתור אזרח ?
בתודה מתן
בעיקבות איבוד הארנק שלי.
אני מעוניין לדעת אם יש דבר צ'יפים קטנים שאני יכול לשים בתוך הארנק שלי והטלפון הנייד, ככה שאני אוכל לאתר אותם בעזרת מכשיר לאיתור צ'יפים כאלה.
וכמובן, האם חוקי להשתמש בדבר כזה בתור אזרח ?
בתודה מתן
מתן שלום,
לגבי טלפון סלולרי, בעיקרון חברות הסלולר יכולות לאתר (לאכן) אותו. אבל בשביל שזה יקרה צריך סיבה טובה. למיטב ידיעתי ח. הסלולר לא יטרחו בשביל סתם טלפון של אזרח שנגנב. אם היית בכיר כלשהו (שרותי הביטחון השונים, איש פוליטי בכיר וכו') והיית טוען שבטלפון יש מידע רגיש, או אם היית משכנע את המשטרה שמי שמחזיק בטלפון כרגע (הגנב) ביצע פשע רציני (אונס, רצח וכו') יכולת להפעיל את הלחץ המתאים ע"מ שיבוצע איכון כזה.
לגבי ארנק, הוא שלך ומבחינת החוק אתה יכול לשים בו כל מה שחוקי ושבבי מחשב נחשבים חוקיים (לפחות לפי מיטב ידיעתי). השאלה היא איך בדיוק תאתר אותו. אני מניח שאתה חושב על משהו לפי המודל של איתורן לאיתור רכב. אני אישית לא מכיר שרות כזה לחפצים אחרים שאינם רכב. אולי מישהו בפורום כן מכיר?
כשאני חושב על זה, אולי ניתן לרכוש מכשור כמו זה שמשתמשים בו לסימון בעלי חיים ואיתורם לאחר ששוחררו חזרה לטבע. אני לא יודע מה הטווח המקסימלי של מכשור כזה. בכל מקרה, סביר שעלות מכשור כזה גבוהה יותר מתכולת הארנק שלך
במיוחד אם תרצה צ'יפ קטן שיוסתר בארנק ולא יתגלה ע"י הגנב ולכן לא בטוח שיש צידוק כלכלי.
בברכה,
גדעון
לגבי טלפון סלולרי, בעיקרון חברות הסלולר יכולות לאתר (לאכן) אותו. אבל בשביל שזה יקרה צריך סיבה טובה. למיטב ידיעתי ח. הסלולר לא יטרחו בשביל סתם טלפון של אזרח שנגנב. אם היית בכיר כלשהו (שרותי הביטחון השונים, איש פוליטי בכיר וכו') והיית טוען שבטלפון יש מידע רגיש, או אם היית משכנע את המשטרה שמי שמחזיק בטלפון כרגע (הגנב) ביצע פשע רציני (אונס, רצח וכו') יכולת להפעיל את הלחץ המתאים ע"מ שיבוצע איכון כזה.
לגבי ארנק, הוא שלך ומבחינת החוק אתה יכול לשים בו כל מה שחוקי ושבבי מחשב נחשבים חוקיים (לפחות לפי מיטב ידיעתי). השאלה היא איך בדיוק תאתר אותו. אני מניח שאתה חושב על משהו לפי המודל של איתורן לאיתור רכב. אני אישית לא מכיר שרות כזה לחפצים אחרים שאינם רכב. אולי מישהו בפורום כן מכיר?
כשאני חושב על זה, אולי ניתן לרכוש מכשור כמו זה שמשתמשים בו לסימון בעלי חיים ואיתורם לאחר ששוחררו חזרה לטבע. אני לא יודע מה הטווח המקסימלי של מכשור כזה. בכל מקרה, סביר שעלות מכשור כזה גבוהה יותר מתכולת הארנק שלך
בברכה,
גדעון
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי זהב

תנסה באיתוראן
יש להם מכשיר איתור בגודל של זימונית קוראים לזה PAL
אישגדול כתב:אם תצליח אני צריך מכשיר כזה לצורך הרבה יותר קריטי: לחבר למוצצים של הבן שלי. אתה לא רוצה להיות בסביבה כשהמוצץ עם הציור של הפרה הולך לאיבוד....
נ.ב.
ה - PAL הוא של איתוראן, והוא קצת יותר גדול מפלאפון ממוצע - קצת לא ישים להצמיד לארנק.
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
הציור לילד?
הציור של הפרה?
או
הציור של הפרא?

או
הציור של הפרא?
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד