חייב להוציא קיטור

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

חייב להוציא קיטור

על ידי ריבולבר » 10 אוגוסט 2007, 18:06

שבת שלום לכולם.

כחבר חדש בסליק, ואחרי שנים רבות בהן הייתי "מחוץ לעניינים" וחזרתי, גיליתי להפתעתי שחזרתי כנראה לארץ-לעולם-לא, בה גר זאב עם כבש וכלל אין צורך בנשק. אחרת, לא ניתן להסביר את המצב המביש והמאכזב של שוק הנשק בארצינו.

אין מבחר... יותר זול לקנות קסאם בעזה מתחמושת... אפילו נרתיק (בסיסי) צריך כבר להזמין באופן מיוחד.

מה קרה פה שפיספסתי? :(
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי spy » 10 אוגוסט 2007, 18:30

לא מבין מדוע אתה מתפלא...
ציטוט ממצגת רשמית באתר של משרד הפנים:
* ... קבע משרד הפנים מדיניות מרסנת ומגבילה של רישוי כלי יריה
* גורמי הביטחון אמונים על הקניית הבטחון לתושבי המדינה
* החזקת כלי יריה איננה זכות מוקנית

תוצאה של כל אלו - החנויות מחזיקות רק את מה שדורשים הכי הרבה - ציוד לגלוק וציוד "אוניברסלי" (עלק) לחברות השמירה
מי שרוצה להיות שונה - יש לו בעיה.
אם הוא רוצה להיות גם מקצועי - יש לו בעיה עוד יותר גדולה.
אם הוא לא עשיר מאוד ומוגבל בזמן פנוי - בכלל משימה קשה שהופכת כל פעם לקשה עוד יותר עד לבלתי אפשרית.
אז אני אחזור לגלוק. בטח עד אז גם המחיר המופקע שלו ירד כי פשוט כמעט לאף אחד לא יהיה רשיון.

אני נזכר בבדיחה שרצה פעם בברה"מ:

- אתה מכיר את הסיסמה של המדינה - "הכל בשביל האדם, הכל לטובת האדם" ? (הערה שלי - אכן היתה סיסמה כזאת)
- בטח שאני מכיר, כל אחד מכיר. אפילו ראיתי בטלויזיה את אותו האדם שהכל בשבילו ולטובתו!

מזכיר לי משהו...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

Re: חייב להוציא קיטור

על ידי נועם » 10 אוגוסט 2007, 21:17

ריבולבר כתב:שבת שלום לכולם.

כחבר חדש בסליק, ואחרי שנים רבות בהן הייתי "מחוץ לעניינים" וחזרתי, גיליתי להפתעתי שחזרתי כנראה לארץ-לעולם-לא, בה גר זאב עם כבש וכלל אין צורך בנשק. אחרת, לא ניתן להסביר את המצב המביש והמאכזב של שוק הנשק בארצינו.

אין מבחר... יותר זול לקנות קסאם בעזה מתחמושת... אפילו נרתיק (בסיסי) צריך כבר להזמין באופן מיוחד.

מה קרה פה שפיספסתי? :(

זה בגלל החומר הטוב ההוא, שעושה נעים במוח, החומר הזה שמדולל במשהו שנקרא מים ויוצא כאן מהברזים ..

SPY, זה תעלול של המפלגה ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

Re: חייב להוציא קיטור

על ידי spy » 10 אוגוסט 2007, 23:18

נועם כתב:

SPY, זה תעלול של המפלגה ?

למה אתה מתכוון?
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ליאור45 » 11 אוגוסט 2007, 07:59

בנוסף למגבלות של הממשלה, רווח גם חוסר עניין בכלי ירייה פרטיים אצל הציבור שאף הוא משפיע על ההיצע של כלים בארצנו האהובה.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי spy » 11 אוגוסט 2007, 10:40

חוסר ענין של הציבור הוא תוצאה ישירה של דמוניזציה של נשק ונושאי נשק וכן סילוף כל עובדה אפשרית הקשורה בתחום זה. וזה כבר לפי המדיניות ההיא.
אתה לא תאמין באיזה שטויות מאכילים את הציבור בכפית...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי אילן ב » 11 אוגוסט 2007, 15:08

יש אתר נהדר של שסתומי פריקת לחץ למערכות קיטור .

מי רוצה ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ריבולבר » 11 אוגוסט 2007, 20:01

לפני 25 שנה בערך היה פיגוע בירושלים בו מחבלים חמושים פתחו באש אוטומאטית במרכז העיר, באיזור רח' יפו. אחרי הפיגוע דובר רבות על כך שאזרחים רבים שלפו את נשקם האישי והיה קשה לזהות את המחבלים. גם אז דובר על מדיניות של צימצום מכיוון משרד הפנים.

למרות זאת, נראה שהיום המצב שונה. אני נוטה להסכים עם ליאור, ובמידה מסויימת גם עם נועם :wink:

הרי בשורה התחתונה, לא ניתן לומר שהביטחון האישי גדל באופן משמעותי מאז, ולפיכך הצורך באמצעי להגנה עצמית חייב להיות שם. זה בסיסי, אפילו - הישרדותי.

אז מה בעצם קורה פה? ...אני מפסיק לשתות מי-ברז.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי יובי » 14 אוגוסט 2007, 16:50

כבר הכותרת היתה בעייתית...למה לשחרר קיטור? למה לא להתחיל להזיז דברים בפרלמנט שלנו? תתפלאו איך עם קצת לחץ ועבודת שטח אפשר לגרום לשינוי של נושאים הרבה פחות טריוויאליים מנשק. דוגמאות? לא חסר: חוק איסור פיטום האווזים, החוק המכיר בנישואין חד מיניים לצורכי הביטוח הלאומי, החוק המסדיר את מעמדם של קורבנות אסון. כל אלו נושאים שמחוץ לקונצנזוס, מעניינים ציבור קטן ובכ"ז עברו. אנחנו 200,000 אוחזי נשק. זה כמעט 4 מנדטים, רבותי.
"June '67 taught them respect..."
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 14 אוגוסט 2007, 22:45

יובי כתב:כבר הכותרת היתה בעייתית...למה לשחרר קיטור? למה לא להתחיל להזיז דברים בפרלמנט שלנו?
: חוק איסור פיטום האווזים, החוק המכיר בנישואין חד מיניים לצורכי הביטוח הלאומי, החוק המסדיר את מעמדם של קורבנות אסון. כל אלו נושאים שמחוץ לקונצנזוס, מעניינים ציבור קטן ובכ"ז עברו. אנחנו 200,000 אוחזי נשק. זה כמעט 4 מנדטים, רבותי.

פשוט מאד, כי לכל הקשור לנשק יש אופוזיציה חזקה מאד של אירגוני נשים ותקשורת עויינת במיוחד שתאכל חי כל מי שיגיד מילה אחת חיובית על הנושא.

במצב כזה, לא תמצא אף חבר כנסת ממרכז המפה שיהיה מוכן להתאבד פוליטית ולתמוך בחקיקה מקלה בנושא הנשק.

לגבי תמיכה בנישואים חד מיניים, ניסויים בבעלי חיים, קורבנות אסון זה COOL ואף אחד לא מת מזה...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי יובי » 15 אוגוסט 2007, 16:24

תאמין לי, איתמר, שכל ה"אופוזיציות" שמנית הן מיוזיקל לעומת ה"אופוזיציה" של פקידי האוצר, שעשו הכל כדי לטרפד את החוקים הללו, ובכ"ז הם עברו. אני טוען, עד שלא יהיה בג"ץ שיגרור את שר הפנים להשיב על שאלות לא נוכל להגיד שעשינו די. כמה זה אגרת בג"ץ היום? 2500 שקל? אני מכריז מעל במה זו ש 20% מהסכום הזה יגיע ממני למימון אגרת הבג"ץ. לצערי, אני (עדיין, דברו איתי בעוד 3 שנים..) לא עורך-דין, ולכן זו כל התרומה שאני יכול לתת לנושא. עכשיו אני באמת סקרן לדעת מה יקרה.
"June '67 taught them respect..."
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד