הידרה שוק 9 מ"מ - חיי מדף בישראל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הידרה שוק 9 מ"מ - חיי מדף בישראל
סליקאים יקרים צהרים טובים.
ברשותי אקדח מסוג גלוק 19 ו-49 כדורים תואמים מסוג "פדרל הידרה שוק" אותם רכשתי לפני 3.5 שנים מחנות מסוימת. כדורים אלה שוהים במחסניות שלי, למעט כדור אחד ששהה פעם במשך כמה שניות בתוך בית הבליעה לפני כשנה וחצי.
מהי תוחלת החיים של כדורים אלה, האם ניתן לקבוע את גילם וכמה זמן סוחרים מחזיקים כדורים כאלה במלאי לפני שפג חיי המדף, אם יש מועד כזה?
על תשובות, עצות והמלצות אודה.
שלכם,
ליאור
ברשותי אקדח מסוג גלוק 19 ו-49 כדורים תואמים מסוג "פדרל הידרה שוק" אותם רכשתי לפני 3.5 שנים מחנות מסוימת. כדורים אלה שוהים במחסניות שלי, למעט כדור אחד ששהה פעם במשך כמה שניות בתוך בית הבליעה לפני כשנה וחצי.
מהי תוחלת החיים של כדורים אלה, האם ניתן לקבוע את גילם וכמה זמן סוחרים מחזיקים כדורים כאלה במלאי לפני שפג חיי המדף, אם יש מועד כזה?
על תשובות, עצות והמלצות אודה.
שלכם,
ליאור
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור, קודם כל בדוק את מצבם החיצוני, סימני קורוזיה, תציץ היטב באזור אטימת הקליע שם מוצאים הרבה פעמים tell signs. יש סימנים = יש ספק ויכול להיות מסוכן.
אם יש לך את הקופסא, צריך להיות זיהוי מסודר של האצווה כולל תאריך ייצור, אם לא מובן לך תוכל לפנות ליצרן עם מספר הסדרה.
אם אין גם קופסא תוכל אולי לשאול בחנות המסוימת (אם זה מתאים לך).
מאחר שאינני יורה תחמושות כאלה כבר מזמן אינני זוכר איך התרמיל עצמו מסומן.
אפשרות אחרונה, לקפוץ אלי עם התחמושת להצצה
אם יש לך את הקופסא, צריך להיות זיהוי מסודר של האצווה כולל תאריך ייצור, אם לא מובן לך תוכל לפנות ליצרן עם מספר הסדרה.
אם אין גם קופסא תוכל אולי לשאול בחנות המסוימת (אם זה מתאים לך).
מאחר שאינני יורה תחמושות כאלה כבר מזמן אינני זוכר איך התרמיל עצמו מסומן.
אפשרות אחרונה, לקפוץ אלי עם התחמושת להצצה
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
הידרה שוק בבול צ'ירוקי
בהמשך לשאלה הקודמת:
האם כדורים אלה (הידרה-שוק 9 ממ) בטוחים לשימוש בבול צ'ירוקי (או האם בול צ'ירוקי בטוח לשימוש עם הידרה-שוק 9 ממ)? נאמר לי בחנות נשק מסויימת לא להשתמש בשום כדור חוץ מ FMJ סטנדרטי בצ'ירוקי "כי זה מסוכן".
בתודה מראש, ונא לא לפתוח בויכוח "גלוק נגד XXX".
האם כדורים אלה (הידרה-שוק 9 ממ) בטוחים לשימוש בבול צ'ירוקי (או האם בול צ'ירוקי בטוח לשימוש עם הידרה-שוק 9 ממ)? נאמר לי בחנות נשק מסויימת לא להשתמש בשום כדור חוץ מ FMJ סטנדרטי בצ'ירוקי "כי זה מסוכן".
זו טעות לייחס לרשעות
מה שניתן להסביר כטיפשות
מה שניתן להסביר כטיפשות
- סליקאי ארד

Cybrosh כתב:כל עוד תחמושת מאוחסנת כמו שצריך, ואין סימנים כמו שצעדן ציין, אפשר לירות תחמושת קיימת גם 10 שנים ומעלה.
ידידי, עוד יאשימו אותך שאתה פוגע בפרנסה של .....
לפני שבועים , יריתי 50 כד' SILVERTIP 0.45 שקניתי בשנת....1980.
חלקם בילה את רוב זמנו במחסניות.
רוצים לנחש כמה לא ירו?
נכון
כולם נורו ללא כל בעיות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Re: הידרה שוק בבול צ'ירוקי
ddt48 כתב:בהמשך לשאלה הקודמת:
אין שום בעיה לדעתי.
יריתי בצ'רוקי, לנסיון, "סלט" שלם של כמאתיים כדורים מכל מיני תוצרות ובכל מיני קונפיגורציות קליע ותחמיש (כמה מהם משנות השבעים!) - ירה הכל ללא טענות ומענות, אף מעצור. יתרה מזאת, הצ'רוקי משווק לכוחות בטחון במדינות מסויימות בעולם, כך שיש לי יסוד להניח שמה שנאמר היה על בסיס מסחרי (ולאו דווקא חיובי).
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד