שינוי שם נשק ברישיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שינוי שם נשק ברישיון
שלום לכולם,
ברישיון הנשק מופיע לי "יריחו", כשבפועל הנשק הוא נשר המדבר. איפה/איך ניתן לבצע את השינוי/תיקון?
תודה,
ליאור.
ברישיון הנשק מופיע לי "יריחו", כשבפועל הנשק הוא נשר המדבר. איפה/איך ניתן לבצע את השינוי/תיקון?
תודה,
ליאור.
- תרמתי למען הסליק

higt-power כתב:ה2 סנט שלי:
אל תכניס ראש בריא למיטה מאד חולה
עזוב את זה בשקט ובחידוש הבה פעל לפי עצתו של אילן.
אתה ממליץ לעשות דברים לא נכונים, חבל.
שגיאה בשם / יצרן / קליבר - עלולה להיות לעיתים קריטית. רצוי לתקן מהר ככל הניתן ולא לחכות - אח"כ תאלץ ללכת ולבוא ולבזבז את הזמן בחיפושי ניירת ונסיעות הלוך ושוב.
ואם בתעודת הזהות שלך יהיה כתוב כי אתה לא כזה אלא אחר, האם לחכות עד להזדמנות שתחליף את תעודת הזהות או לתקן מייד ? ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:higt-power כתב:ה2 סנט שלי:
אתה ממליץ לעשות דברים לא נכונים, חבל.![]()
שגיאה בשם / יצרן / קליבר - עלולה להיות לעיתים קריטית. רצוי לתקן מהר ככל הניתן ולא לחכות - אח"כ תאלץ ללכת ולבוא ולבזבז את הזמן בחיפושי ניירת ונסיעות הלוך ושוב.
ואם בתעודת הזהות שלך יהיה כתוב כי אתה לא כזה אלא אחר, האם לחכות עד להזדמנות שתחליף את תעודת הזהות או לתקן מייד ? ...
עם במשרד הפנים היו יושבים אנשים עם הגיון חצי בריא ולא ולא פקידולוגים היתי אומר שאתה צודק ,אך במצב הקים שם ברוב המקראים פשוט עדיף לא להעיר את המתים משנתם .
higt-power כתב:נועם כתב:higt-power כתב:ה2 סנט שלי:
אתה ממליץ לעשות דברים לא נכונים, חבל.![]()
עם במשרד הפנים היו יושבים אנשים עם הגיון חצי בריא ולא ולא פקידולוגים היתי אומר שאתה צודק ,אך במצב הקים שם ברוב המקראים פשוט עדיף לא להעיר את המתים משנתם .![]()
![]()
הם הבעיה הקטנה, שוטר שתיפול עליו "הארה" זה אומר עיכוב מיותר לברור הפרטים וחבל
- תרמתי למען הסליק

היגיט,
מרבית פקידי הרישוי שפגשתי (ופגשתי כמעט את כולם) הם בסדר. הם ממלאי הוראות וכפופים לחוק בדיוק כמוך וכמוני.
כל אחד מהם עושה את עבודתו באופן שנראה לו הטוב ביותר במסגרת מה שמוכתב לו, מכאן נכנס הנופך האישי לעבודתו.
אתה כנראה לא מבין לעומק את הרעיון - חבלני כתב לך את ההתחלה, אני מניח שאתה מתחיל להבין.
לדעתי אתה מכפיש אותם, ללא סיבה.
מרבית פקידי הרישוי שפגשתי (ופגשתי כמעט את כולם) הם בסדר. הם ממלאי הוראות וכפופים לחוק בדיוק כמוך וכמוני.
כל אחד מהם עושה את עבודתו באופן שנראה לו הטוב ביותר במסגרת מה שמוכתב לו, מכאן נכנס הנופך האישי לעבודתו.
אתה כנראה לא מבין לעומק את הרעיון - חבלני כתב לך את ההתחלה, אני מניח שאתה מתחיל להבין.
לדעתי אתה מכפיש אותם, ללא סיבה.
נועם יש לי לא סיבה יש לי 30 סיבות להחפיש אותם
מדובר במערכת של שקרנים ,עצלנים ומטומטמים שקימים במערכת ולמען המערכת ,כן אין מילה אחרת דוגמאות ?
רשיון לאקדחי אוויר למחזיקים ברשיון מעל 10 שנים ,משרד אחד נותן אחר אומר לאזרח" לא היה ולא נבראה " וכל זה בהנחה שבכל מדינת ישראל יש את אותו חוק ואותו "אחראי" .
מותר לו למנוע הגשת בקשה ?
מותר לו למנוע מאזרח הליך של עירעור?
מה אם ההבטחה של מר יעקוב עמית שיותר למדריך לרכוש נשק נוסף למטרת הדרכה ?
אם אני לא טועה אתה ניסתה נכון (אקדח 0.22 )?
עוד?
חבר שלי עשה טעות קטנה ושינה כתובת מגורים בת.ז. מה הוא מקבל ממשרד על הפנים ?
מכתב איום שעלו למכור את הנשק לאלתר וזאת למרות שלא חל שום שינוי במצב הזכאות שלו
אחרי שהוא ניגש לברר מה הוא קיבל ?
התנצלות ?
לא!
סגה של חודשים עד שסוף סוף מישהוא במשרד הפנים השתכנע שהבחור באמת זכאי להמשיך
להחזיק בנשק במקום טלפון ופקס אחד שהיה מבהיר שהעילה עודנה בתוקף כמו ביום שבו ניתנה.
ויש עוד מספיק סיפורים שאני לא ארחיב בפורום זה מטעם צינעת הפרט .
רוצה דגמאות לטימטום?
תפתח את הפקסים שלהם מהשנה האחרונה ואחורה .
וחבלני בהתחשב בעובדה שאני מחזיק בנשק כמעט 8 שנים ונושא אותו יום יום כמעט
ובכל הזמן הזה הפעם היחידה שבה שוטר ביקש ממני רשיון היה לפני הפקדה בביטוח לאומי
וגם אז הוא מסתכל בריפרוף על תעריך פג תוקף בלבד ,אני יקח את הסיכון הזה.
מצד שני אני שומע מעוד ועוד אנשים שנכוו ממשרד על הפנים .............
מדובר במערכת של שקרנים ,עצלנים ומטומטמים שקימים במערכת ולמען המערכת ,כן אין מילה אחרת דוגמאות ?
רשיון לאקדחי אוויר למחזיקים ברשיון מעל 10 שנים ,משרד אחד נותן אחר אומר לאזרח" לא היה ולא נבראה " וכל זה בהנחה שבכל מדינת ישראל יש את אותו חוק ואותו "אחראי" .
מותר לו למנוע הגשת בקשה ?
מותר לו למנוע מאזרח הליך של עירעור?
מה אם ההבטחה של מר יעקוב עמית שיותר למדריך לרכוש נשק נוסף למטרת הדרכה ?
אם אני לא טועה אתה ניסתה נכון (אקדח 0.22 )?
עוד?
חבר שלי עשה טעות קטנה ושינה כתובת מגורים בת.ז. מה הוא מקבל ממשרד על הפנים ?
מכתב איום שעלו למכור את הנשק לאלתר וזאת למרות שלא חל שום שינוי במצב הזכאות שלו
אחרי שהוא ניגש לברר מה הוא קיבל ?
התנצלות ?
לא!
סגה של חודשים עד שסוף סוף מישהוא במשרד הפנים השתכנע שהבחור באמת זכאי להמשיך
להחזיק בנשק במקום טלפון ופקס אחד שהיה מבהיר שהעילה עודנה בתוקף כמו ביום שבו ניתנה.
ויש עוד מספיק סיפורים שאני לא ארחיב בפורום זה מטעם צינעת הפרט .
רוצה דגמאות לטימטום?
תפתח את הפקסים שלהם מהשנה האחרונה ואחורה .
וחבלני בהתחשב בעובדה שאני מחזיק בנשק כמעט 8 שנים ונושא אותו יום יום כמעט
וגם אז הוא מסתכל בריפרוף על תעריך פג תוקף בלבד ,אני יקח את הסיכון הזה.
מצד שני אני שומע מעוד ועוד אנשים שנכוו ממשרד על הפנים .............
higt-power כתב:מדובר במערכת של שקרנים ,עצלנים ומטומטמים שקימים במערכת ולמען המערכת ,כן אין מילה אחרת דוגמאות ?
אולי תפרסם גם את שמך המלא, ע"מ שמי מפקידי הרישוי הקורא בפורום יוכל להתלונן כנגדך על הוצאת לשון הרע, או סתם להתגונן בפני הביקורת ה"בונה" שלך....?
מנסיון אישי, הפקידים אכן מבינים את הצורך בהתאמה מלאה בין הרישום במערכת אביב לבין פרטי הנשק בפועל.
אני מדבר על תיקון ברשימת הנשקים של המועדון, שכללה עדכון קליבר, ארץ יצור ואף שם היצרן, ע"י פקידת רישוי כלי יריה בלשכת חדרה.
בברכה,
גלעד
גלעד
higt-power כתב:וחבלני בהתחשב בעובדה שאני מחזיק בנשק כמעט 8 שנים ונושא אותו יום יום כמעט
וגם אז הוא מסתכל בריפרוף על תעריך פג תוקף בלבד.....
לכן תסתכל על התשובה הקודמת שלי.
- תרמתי למען הסליק

מעבר למה שאילן כתב לך, אני לא יודע על מה אתה מדבר. יעקב עמית מעולם לא הבטיח למדריכי הירי רישיון נוסף בגלל שהם עוסקים בהדרכה...
אם אתה מרגיש עצמך ניזוק מהחלטת פקיד הרישוי, תוכל להגיש ערר מנומק ובליווי תצהירים אצל עו"ד.
לא רק שאתה מכפיש את פקידי / פדיקות הרישוי, אתה גם שם בפי מילים שמעולם לא אמרתי .
לא אנכס למקרים הפרטיים אותם אתה מתאר, כיוון שאין לנו את כל הפרטים וצניעות מתבקשת לאור צנעת הפרט.
מי שעובד על פי החוק - מול החוק - יוצא נשכר. מי שמחפש לתחמן את המערכת, שיבושם לו, יום אחד יבולע לו.
נעם.
אם אתה מרגיש עצמך ניזוק מהחלטת פקיד הרישוי, תוכל להגיש ערר מנומק ובליווי תצהירים אצל עו"ד.
לא רק שאתה מכפיש את פקידי / פדיקות הרישוי, אתה גם שם בפי מילים שמעולם לא אמרתי .
לא אנכס למקרים הפרטיים אותם אתה מתאר, כיוון שאין לנו את כל הפרטים וצניעות מתבקשת לאור צנעת הפרט.
מי שעובד על פי החוק - מול החוק - יוצא נשכר. מי שמחפש לתחמן את המערכת, שיבושם לו, יום אחד יבולע לו.
נעם.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד