תעודות הסליק - עדכון חשוב

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי bor » 31 אוגוסט 2007, 14:56

חברים, יש לי רעיון מעניין, אני מבין שהמצב הכלכלי של הפורום לא כ"כ טוב, יש לי רעיון איך לשפר את המצב הכלכלי של הפורום.
יש שירות בגוגל (פירסומת), בחודש טוב אפשר לעשות הכנסות של 100$ ויותר בחודש

לחץ כאן כדי להכנס ללינק

מקווה שעזרתי

עריכה:
בקשר לעלות אחזקת האיחסון של האתר, כאחד שהתעסק יותר משנתיים בתחום, אני יודע שיש הבדלים יחסית גדולים בין המחירים של כל חברה וחברה.
במידה ותרצו יעוץ בנושא, אולי נוכל לחסוך בהוצעות בין אם זה כרוך למעבר חברה/מסלול או אפשר יהיה לנסות לקבל "חסות" על איחסון האתר.
בקיצור המייל שלי זה boris.sirota@gmail.com אשמח לסייע בכל מה שקשור לשרת/איחסון האתר/תחזוק הפורום.
:)

המשך יום נעים,
בוריס סירוטה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Webart » 31 אוגוסט 2007, 16:46

הויייייייסההההה!!!!!!

הסקת יותר מדי מסקנות לא נכונות, אפשר לעצור כאן!
בוא ונתחיל מהמושג שטבעת "המצב הכלכלי של הפורום לא כ"כ טוב" - לפורום אין "מצב כלכלי", מצבו מצויין ואין לו שום בעיות כלכליות.
אינני מחפש לייצר הכנסות או להוזיל עלויות, בסך הכל אני מנסה שלא לשאת בנטל כולו לבדי, מה שקורה ברוב הזמן, אין כל סיבה נראית לעין להוסיף לאתר פרסומות או להעביר אותו לספק אחר (אני לא אסכים כ"כ בקלות לוותר על ספק נחמד כמוני, אני נותן לי תנאים די טובים בדר"כ).

חברים, באמת שאין צורך בשירותרום או במסע איסוף תרומות, בסה"כ בעזרה ותמיכה בהוצאות השוטפות ולא בגיוס של מיליונים (וגם לא אלפים - אלא אם אתם ממש רוצים שאקנה את ה-4X4 של לקסוס שראיתי לפני כשעה בחניה של טיב-טעם, ואני בטוח שזאת תהיה גאווה לחברי הסליק לראות אותו עם לוגו האתר, נכון?)

בקיצור, כמו שציינתי בהודעתי הראשונה באשכול זה, אני בטוח שימצאו כמה כוכבים שינצנצו עבורי, ויעזרו לי להמשיך ולשאת בעול, ותודה להם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי bor » 31 אוגוסט 2007, 17:39

Webart כתב:הויייייייסההההה!!!!!!

בוא ונתחיל מהמושג שטבעת "המצב הכלכלי של הפורום לא כ"כ טוב" - לפורום אין "מצב כלכלי", מצבו מצויין ואין לו שום בעיות כלכליות.
אינני מחפש לייצר הכנסות או להוזיל עלויות, בסך הכל אני מנסה שלא לשאת בנטל כולו לבדי, מה שקורה ברוב הזמן, אין כל סיבה נראית לעין להוסיף לאתר פרסומות או להעביר אותו לספק אחר (אני לא אסכים כ"כ בקלות לוותר על ספק נחמד כמוני, אני נותן לי תנאים די טובים בדר"כ).

חברים, באמת שאין צורך בשירותרום או במסע איסוף תרומות, בסה"כ בעזרה ותמיכה בהוצאות השוטפות ולא בגיוס של מיליונים (וגם לא אלפים - אלא אם אתם ממש רוצים שאקנה את ה-4X4 של לקסוס שראיתי לפני כשעה בחניה של טיב-טעם, ואני בטוח שזאת תהיה גאווה לחברי הסליק לראות אותו עם לוגו האתר, נכון?)

בקיצור, כמו שציינתי בהודעתי הראשונה באשכול זה, אני בטוח שימצאו כמה כוכבים שינצנצו עבורי, ויעזרו לי להמשיך ולשאת בעול, ותודה להם.

חח אוקיי, התגובות הטעו אותי לחלוטין, אגב בקשר ללקסוס עם הלוגו, רעיון נחמד :)
חח בקשר לשרת, אני מקווה שאתה עושה לעצמך תנאים טובים :)
בכל מקרה אשמח לעזור במידת הצורך :)

שבת שלום.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי EMT » 31 ינואר 2008, 22:38

אגב , כיצד נרשמים ? או שנושא הוקפא ? למי לשלוח צ'ק ? פרטים ? כיצד אם בכלל מקבלים תעודה?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 01 פברואר 2008, 18:21

ההודעה הראשונה באשכול עדיין בתוקף - אין כרגע תעודות חבר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

Re:

על ידי tomer123 » 10 אוגוסט 2010, 16:18

Webart כתב:הויייייייסההההה!!!!!!

היי ,
כאחד שבקושי נכנס לפה
אני יכול רק להציע את עזרתי בשרת איחסון יש לי שרת פרטי של איחסון במידה ואתה מעוניין דבר איתי בפרטי ואני יעביר לך פרטים.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד