חולדות......
אנ ילא יודע מה עם מדביר מקצועי אבל 2000 מ"מ של דביר מקצועי בדרך כלל עושים את העבודה...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חולדות...
גם לי כאן בפינלנד היה אורח בלתי רצוי שבנה לעצמו בית בין הקירות (הכל גבס ועץ) הפתרון שלי:
מארב בשקט בשקט, 2 לפנות בוקר, רובה טוטו .22 עם SHOT SHELL והרבה סובלנות מהאישה..
ה.22 SHOT SHELL לא עושה נזק לבית אבל קטלני לחולדה. (הכדוריות כל כך קטנות והרצפה עשויה מלוחות עץ, בבוקר לא היה סימן ממסע הציד של ליל אמש). לא לבעלי לב חלש או שכנים עצבניים. נ.ב. זה חוקי לגמרי לפחות כאן...
מארב בשקט בשקט, 2 לפנות בוקר, רובה טוטו .22 עם SHOT SHELL והרבה סובלנות מהאישה..

Re: חולדות...
pistokoski כתב:גם לי כאן בפינלנד היה אורח בלתי רצוי שבנה לעצמו בית בין הקירות (הכל גבס ועץ) הפתרון שלי:
מארב בשקט בשקט, 2 לפנות בוקר, רובה טוטו .22 עם SHOT SHELL והרבה סובלנות מהאישה..ה.22 SHOT SHELL לא עושה נזק לבית אבל קטלני לחולדה. (הכדוריות כל כך קטנות והרצפה עשויה מלוחות עץ, בבוקר לא היה סימן ממסע הציד של ליל אמש). לא לבעלי לב חלש או שכנים עצבניים. נ.ב. זה חוקי לגמרי לפחות כאן...
פיסטו',
נא שלח לי טונה קילו מלח פינדלנדי איכותי ובקבוק וודקה גם כן, להפגת הטעם המלוח ושיפור ההזיות ...
אין לך לב, אתה רע.
כאן רישיון לרובה אוויר עולה בהרבה מיתרים פקועים, אז טוטו ...

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
pistokoski כתב:גם לי כאן בפינלנד היה אורח בלתי רצוי שבנה לעצמו בית בין הקירות (הכל גבס ועץ) הפתרון שלי:
מארב בשקט בשקט, 2 לפנות בוקר, רובה טוטו .22 עם SHOT SHELL והרבה סובלנות מהאישה..ה.22 SHOT SHELL לא עושה נזק לבית אבל קטלני לחולדה. (הכדוריות כל כך קטנות והרצפה עשויה מלוחות עץ, בבוקר לא היה סימן ממסע הציד של ליל אמש). לא לבעלי לב חלש או שכנים עצבניים. נ.ב. זה חוקי לגמרי לפחות כאן...
כשתבוא לבקר אני אקח אותך לראות איך אוכלים גלידה.
למה לא תדרוך למרבה רגליים על היבלות - תדרוך !
(כיף לשפוע את הפאצפאצים כשהן מתפוצצות)

חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
pistokoski כתב:ה.22 SHOT SHELL לא עושה נזק לבית אבל קטלני לחולדה
ואם החולדה ניזונה מקוולאר?

טובה פרה אחת על המנגל משתיים במרעה.
- סליקאי זהב
הגלידה עליי
אילן, אם ייצא לך תקפוץ אלי לקוטב. הגלידה עליי, והיא לא נמסה אף פעם...
לא התכוונתי לדרוך על יבלות.... הסליחה עם מי שנפגע! למה שלא תתארגנו כמה חברה מהסליק ובואו למסע ציד בפינלנד. עונת הציד זה עתה נפתחה.... בקתת עץ, רובה ציד, איל מעושן, וודקה, וסנטה קלאוס. גם משפחות יהנו מטיול כזה (האשה והילדים במלון כמובן) אשמח לעזור בארגון מכאן. והמחיר לא יכול להיות יותר יקר מנופש בתורכיה. נו רק רעיון.
לא התכוונתי לדרוך על יבלות.... הסליחה עם מי שנפגע! למה שלא תתארגנו כמה חברה מהסליק ובואו למסע ציד בפינלנד. עונת הציד זה עתה נפתחה.... בקתת עץ, רובה ציד, איל מעושן, וודקה, וסנטה קלאוס. גם משפחות יהנו מטיול כזה (האשה והילדים במלון כמובן) אשמח לעזור בארגון מכאן. והמחיר לא יכול להיות יותר יקר מנופש בתורכיה. נו רק רעיון.

- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד