שאלה על מועד משלוח מסמכי חידוש רישיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
שאלה על מועד משלוח מסמכי חידוש רישיון
סליקאים יקרים בוקר טוב.
בעוד 4 חודשים יפוג רישיון כלי הירייה שברשותי. לפני חידוש הרישיון ארצה להריץ תהליך בירוקרטי מול משטרת ישראל על מנת שייעודו יישאר כ"נשיאה". לשם תכנון המהלך אבקשכם לסייע לי בתשובה לשאלה דלהלן:
כמה זמן לפני פקיעת הרישיון שולח משרד הפנים מסמכי חידוש רישיון?
עמכם התודה,
ליאור
בעוד 4 חודשים יפוג רישיון כלי הירייה שברשותי. לפני חידוש הרישיון ארצה להריץ תהליך בירוקרטי מול משטרת ישראל על מנת שייעודו יישאר כ"נשיאה". לשם תכנון המהלך אבקשכם לסייע לי בתשובה לשאלה דלהלן:
עמכם התודה,
ליאור
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הניירת החדשה נשלחת שלושה חודשים טרם פקיעת הרישיון.
בדוק ע"י ניסיון לתשלום באינטרנט (שירות התשלומים הממשלתי) אולי תוכל לנסות ולהקדים את העניין ע"י תשלום מקוון.
בדוק ע"י ניסיון לתשלום באינטרנט (שירות התשלומים הממשלתי) אולי תוכל לנסות ולהקדים את העניין ע"י תשלום מקוון.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי ארד

מייק כתב:ליאור שלום,
למה הם רוצים לשנות לך את הייעוד מנשיאה?
ומה אפשר לעשות נגד זה?
הוצאתי את הרישיון בעילת מתנדב משא"ז ולא שיניתי את העילה מאז. כיום המשרתים שלנו משנים את הרישיונות בעילה זו לייעוד החזקה אלא אם המתנדב עובר מסלול בירוקרטי מול המשטרה. אני מתכנן לעבור דרך מסלול זה על מנת למנוע את הגזירה. בעתיד אפעל להמרת העילה ל"לפני 1996".
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סתם לעדכון גם אצלי הגיע החידוש 30.12.07 וקיבלתי את הטפסים אתמול. אני מאמין שמשרד הפנים שהוא לרוב מסודר שלח לכולם אז מעט סבלנות וכולם יספיקו...
הדבר המעניין הינו מה הנזק כשאין ברירה במטווח ....בהשוואה ליום רגיל.
למרות שאצלנו זה חינם אין כסף במוא"ז לחברי מתמיד ורבשי"ם.
יאיר
הדבר המעניין הינו מה הנזק כשאין ברירה במטווח ....בהשוואה ליום רגיל.
למרות שאצלנו זה חינם אין כסף במוא"ז לחברי מתמיד ורבשי"ם.
יאיר
נערך לאחרונה על ידי יאיר אדרי בתאריך 24 ספטמבר 2007, 21:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
המכירים את ההבדלים יודעים למה ההקפדה...
וובי...
מה ההבדלים?
yuval כתב:
אחזקת הנשק ברשיון תקף 10 שנים לפחות.
זהו אינו תבחין "מלפני 1996"... לצערי (והמכירים את ההבדלים יודעים למה ההקפדה).
מה ההבדלים?
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
Re: שאלה על מועד משלוח מסמכי חידוש רישיון
ליאור45 כתב:סליקאים יקרים בוקר טוב.
עמכם התודה,
ליאור
ליאור תשמע... גם לי "עילת מתנדב".... גם אני חששתי מאד לקראת החידוש שהרשיון יומר לאחזקה.... באופן מפתיע?... ללא כל התערבות מוקדמת מצידי נותר הרשיון בעינו... קרי נשיאה... אולי לא כדאי להעיר את הדוב משנתו? אולי עדיף להמתין לטופסי החידוש ולראות את הסעיף המופיע ולפעול (אם צריך) רק במקרה ששונה?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד