בדיקת רכבבקניון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בדיקת רכבבקניון
שלום לכולם אני גר ביזור ירושלים ואתמול אני ואחי רצינו להיכנס לקניון בשביל ( שופינג )
אני ואחי מגיעים לעמדת בידוק רכבים והבודק מבקש ממני לפתוח תא מטען ותא כפפות .
פתחתי לו את התא מטען והסברתי לבודק שהתא ככפות לא נפתח .
הבודק סירב בתוקף להכניס אותנו לקניון כל זאת לאחר שהצגתי בפניו גם רישיון נשק ותעודה של מפקח מטווח .
בקשתי מהבודק שיקרא לקב"ט שלו או לאחראי משמרת .
לאחר שהבודק מזלזל ונותן תשובות ממש לא נעימות לאוזן ובעיקוב של לפחות 25 דקות הגיע אחראי משמרת שגם סירב בתוקף להכניס אותנו בלי לפתוח תא כפפות .
הצעתי לאחראי משמרת את המפתחות שאם הוא לא מאמין לי שינסה בעצמו והתשובה של אחראי משמרת היתה כך " סע לי מהעניים " מרוגז מאוד עזבתי את המקום החנתי את הרכב בחוץ נכנסתי לקניון ישר להנהלה לדבר עם מנכ"ל הקניון דיברתי עם המזכירה מאחר שהמנהל לא נמצא
והפקידה בקשה שאני ירשום מכתב תלונה .
היום רשמתי מכתב ושלחתי .
מה אתם אומרים איך הנושא יטופל ?
אני ואחי מגיעים לעמדת בידוק רכבים והבודק מבקש ממני לפתוח תא מטען ותא כפפות .
פתחתי לו את התא מטען והסברתי לבודק שהתא ככפות לא נפתח .
הבודק סירב בתוקף להכניס אותנו לקניון כל זאת לאחר שהצגתי בפניו גם רישיון נשק ותעודה של מפקח מטווח .
בקשתי מהבודק שיקרא לקב"ט שלו או לאחראי משמרת .
לאחר שהבודק מזלזל ונותן תשובות ממש לא נעימות לאוזן ובעיקוב של לפחות 25 דקות הגיע אחראי משמרת שגם סירב בתוקף להכניס אותנו בלי לפתוח תא כפפות .
הצעתי לאחראי משמרת את המפתחות שאם הוא לא מאמין לי שינסה בעצמו והתשובה של אחראי משמרת היתה כך " סע לי מהעניים " מרוגז מאוד עזבתי את המקום החנתי את הרכב בחוץ נכנסתי לקניון ישר להנהלה לדבר עם מנכ"ל הקניון דיברתי עם המזכירה מאחר שהמנהל לא נמצא
והפקידה בקשה שאני ירשום מכתב תלונה .
היום רשמתי מכתב ושלחתי .
מה אתם אומרים איך הנושא יטופל ?
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
הנושא לא באמת יטופל.
סביר להניח שמכתב התלונה שלך לא באמת מעניין את המנהל שיש לו עניינים דחופים יותר לטפל בהם.
פעם ניסיתי להיכנס לבית חולים לביקור, השומר תוך כדי בדיקה גרם לי לכווייה ביד עם הסיגריה שהוא החזיק.
הגשתי תלונה למנהל חברת האבטחה של בית החולים, ולא עשו כלום.
אחרי אינספור טלפונים כנסו אותו ב-100 ש"ח.
פשוט לא שווה את הטרחה להגיש תלונה.
תבלע את כבודך ולך תקנה במקום שמכבדים בו יותר את הקונים.
סביר להניח שמכתב התלונה שלך לא באמת מעניין את המנהל שיש לו עניינים דחופים יותר לטפל בהם.
פעם ניסיתי להיכנס לבית חולים לביקור, השומר תוך כדי בדיקה גרם לי לכווייה ביד עם הסיגריה שהוא החזיק.
הגשתי תלונה למנהל חברת האבטחה של בית החולים, ולא עשו כלום.
אחרי אינספור טלפונים כנסו אותו ב-100 ש"ח.
פשוט לא שווה את הטרחה להגיש תלונה.
תבלע את כבודך ולך תקנה במקום שמכבדים בו יותר את הקונים.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

- סליקאי טיטניום

spy כתב:למה בפרטי? כולם צריכים לדעת!
אני בודק את הענין מול מנהל הקניון ונותן לבחור הזדמנות לרצות אותי בכך שתלונתי תטופל בצורה רצינית
ואם אני לא הייה מסופק תאמין לי שאתם תדעו הכול
צריך לתת לאדם הזדמנות שנייה לבן אדם לפעמיים זה משתלם .
למרות שאני מאוד
אלי, צר לי אבל אני חולק נמרצות על חבריי. מכתב תלונה מנוסח היטב אשר ימוען לקב"ט הקניון עם העתק למנהל, למנכ"ל חברת האבטחה ולאחראי מטעם המשטרה יכול, בנסיבות מסויימות, לחולל פלאים. חמישה דברים:
1. דאג לפתוח ולסיים בנימה חיובית (" אני לקוח ותיק ונאמן של הקניון מזה שנים רבות ועד כה נהניתי מאוד לערוך את קניותיי אצלכם בלה בלה בלה..."). בתוך הקלחת העצבנית והקוטרית הישראלית זה ישר יבלוט לעין.
2. תיצמד לעובדות בלבד. לא הערכות ("לדעתי זה היה מיותר...") ולא פרשנויות ("השומר הנודניק..."). זה יראה רצינות לא מתלהמת.
3. קבל ייעוץ מאדם המבין ובקיא בבטחון. אם השומר פעל על-פי נהלים ייתכן ותהיה לך בעיה. ועדיין, תוכל לטעון "הייתי מצפה שבקניון גדול ומפורסם כשלכם ידאגו להנחיל לעובדים שיקול דעת ותבונה בסיסית וכו' וכו'...").
4. תשמיע איום מרומז: משהו על הנזק שנגרם לך בשל העיכוב, הבושה שחשת ליד אזרחים נוספים - כל אלה גרמו לך "לשקול ברצינות את המשך צעדיך", כולל פניה לעיתונות, אולם אתה בטוח כי "הנהלת הקניון תתיחס למקרה זה בכל הרצינות" ולכן אתה מבקש "למצות תחילה את התהליך מול המנהל". משהו כזה.
5. מקסימום תקבל קופוני הנחה.
1. דאג לפתוח ולסיים בנימה חיובית (" אני לקוח ותיק ונאמן של הקניון מזה שנים רבות ועד כה נהניתי מאוד לערוך את קניותיי אצלכם בלה בלה בלה..."). בתוך הקלחת העצבנית והקוטרית הישראלית זה ישר יבלוט לעין.
2. תיצמד לעובדות בלבד. לא הערכות ("לדעתי זה היה מיותר...") ולא פרשנויות ("השומר הנודניק..."). זה יראה רצינות לא מתלהמת.
3. קבל ייעוץ מאדם המבין ובקיא בבטחון. אם השומר פעל על-פי נהלים ייתכן ותהיה לך בעיה. ועדיין, תוכל לטעון "הייתי מצפה שבקניון גדול ומפורסם כשלכם ידאגו להנחיל לעובדים שיקול דעת ותבונה בסיסית וכו' וכו'...").
4. תשמיע איום מרומז: משהו על הנזק שנגרם לך בשל העיכוב, הבושה שחשת ליד אזרחים נוספים - כל אלה גרמו לך "לשקול ברצינות את המשך צעדיך", כולל פניה לעיתונות, אולם אתה בטוח כי "הנהלת הקניון תתיחס למקרה זה בכל הרצינות" ולכן אתה מבקש "למצות תחילה את התהליך מול המנהל". משהו כזה.
5. מקסימום תקבל קופוני הנחה.
"June '67 taught them respect..."
למגיבים שלום
נראה לי שהמאבט ומי שאחראי עליו רצו להפגין כוח ולא היגיון.
היה לי מקרה שהמנעול של תא המטען של הרכב שלי התקלקל ולא ניתן היה לפתוח את תא המטען אז המאבטח ביקש תעודת זהות הצגתי לו ונכנסתי עם הרכב כרגיל.
הדבר התרחש מספר פעמים בקניונים שונים גם אצלי וגם אצל בני המשפחה במשך כשבועיים.
ודבר נוסף, בדרך כלל המאבטחים שואלים בכניסה לקניונים האם אני נושא נשק במקרים שכן
אני מציג רשיון נשק נערכת בדיקה לתא המטען ולא מעבר לזה.
אני מניח שאם קרה מקרה כזה לאחד שכתב כאן בפורום אז בטח היו עוד מקרים שעברו עליהם לסדר היום.
למיטב ידעתי המאבטחים צריכים להיות מעודכנים בנהלי הבדיקה ובזיהוי אנשים חשודים
יתכן שכאן במקרה זה היה פגם בהעברת הנהלים ואכן צריך להתלונן ולו כדי שהמקרה לא יחזור בשנית.
נראה לי שהמאבט ומי שאחראי עליו רצו להפגין כוח ולא היגיון.
היה לי מקרה שהמנעול של תא המטען של הרכב שלי התקלקל ולא ניתן היה לפתוח את תא המטען אז המאבטח ביקש תעודת זהות הצגתי לו ונכנסתי עם הרכב כרגיל.
הדבר התרחש מספר פעמים בקניונים שונים גם אצלי וגם אצל בני המשפחה במשך כשבועיים.
ודבר נוסף, בדרך כלל המאבטחים שואלים בכניסה לקניונים האם אני נושא נשק במקרים שכן
אני מציג רשיון נשק נערכת בדיקה לתא המטען ולא מעבר לזה.
אני מניח שאם קרה מקרה כזה לאחד שכתב כאן בפורום אז בטח היו עוד מקרים שעברו עליהם לסדר היום.
למיטב ידעתי המאבטחים צריכים להיות מעודכנים בנהלי הבדיקה ובזיהוי אנשים חשודים
יתכן שכאן במקרה זה היה פגם בהעברת הנהלים ואכן צריך להתלונן ולו כדי שהמקרה לא יחזור בשנית.
- סליקאי זהב

אפשר להגיד שאם המאבטח נכנס לרכב שלי כדי לבדוק את התא כפופות-זאת חדירה לפרטיות ?
גם אם כן, לדעתי זה לגיטימי לבדוק תא כפופות, אבל אחרי שאדם מציג רישיון נשק זה קצת מוזר להתעקש לפתוח תא כפופות, מה יש לי בתא כפופות? רובה סער? אולי אקדח-אבל אני הרגע הצהרתי שיש לי אקדח.
מטופש להתעקש על כך במצב כזה.
זוהי דעתי האישית
מתן
גם אם כן, לדעתי זה לגיטימי לבדוק תא כפופות, אבל אחרי שאדם מציג רישיון נשק זה קצת מוזר להתעקש לפתוח תא כפופות, מה יש לי בתא כפופות? רובה סער? אולי אקדח-אבל אני הרגע הצהרתי שיש לי אקדח.
מטופש להתעקש על כך במצב כזה.
זוהי דעתי האישית
מתן
לצערי מאמנים את האנשים שהולכים לעבוד ב"אבטחה המונית של מקומות מסחריים גרידא" לעבוד בצורה שבלונית וללא שיקול דעת.
היה הרבה יותר נוח אם המטרה של העבודה שלהם הייתה הסרת חשד מפני הפוקדים מקומות מסחריים תוך יצירת הרתעה נגד מפגע בעל נחישות בינונית ומטה.
מקומות מסחריים ששומריהם מסתפקים בחילופי דברים וענייניים והצגת מסמכים רשמיים שהונפקו על ידי המדינה ימשיכו ליהנות מכספי. אלה שחושבים שהוכחת חפותי ואישור כניסתי לחצריהם מצריכים בדיקה של חפצים אותם אני בוחר לשאת באותו הרגע (שמהסתם כוללים אקדח טעון) יצטרכו להסתפק בהכנסות מקונים אחרים. אבל זה רק אני.
היה הרבה יותר נוח אם המטרה של העבודה שלהם הייתה הסרת חשד מפני הפוקדים מקומות מסחריים תוך יצירת הרתעה נגד מפגע בעל נחישות בינונית ומטה.
מקומות מסחריים ששומריהם מסתפקים בחילופי דברים וענייניים והצגת מסמכים רשמיים שהונפקו על ידי המדינה ימשיכו ליהנות מכספי. אלה שחושבים שהוכחת חפותי ואישור כניסתי לחצריהם מצריכים בדיקה של חפצים אותם אני בוחר לשאת באותו הרגע (שמהסתם כוללים אקדח טעון) יצטרכו להסתפק בהכנסות מקונים אחרים. אבל זה רק אני.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
[quote="יובי"]אלי, צר לי אבל אני חולק נמרצות על חבריי. מכתב תלונה מנוסח היטב אשר ימוען לקב"ט הקניון עם העתק למנהל, למנכ"ל חברת האבטחה ולאחראי מטעם המשטרה יכול, בנסיבות מסויימות, לחולל פלאים. חמישה דברים:
5. מקסימום תקבל קופוני הנחה.[/
מכתב תלונתי אכן נוסח היטב ואכן נשלח ב 3 עותקים.
אני לא מצפה לקבל פיצוי ענק אני רק רוצה שבפעם הבאה אכן יפעילו יותר שיקול דעת מה שלא היה שם בכלל.
מה שבטוח שהבודק וגם האחראי שלו לא פעלו על פי נהלים .
בעבר הייתי קב"ט של קניון הרבה יותר רציני מהקניון המדובר ( שיקול דעת נכון )
אולי לא מצד הבודק אלה יותר מכיוון ההאחראי שלו .
לאחר שרואים רישיון נשק בברור ולאחר שרואים תעודה של מפקח מטווח מה יותר ברור מזה .
היום נכנסתי שוב לקניון המדובר עם רכב חדש במשפחה שעובד על גז.
עברתי בדיקה של תא קפפות ושל תא מטען אבל נכנסתי עם מיכל מלא של גז .
5. מקסימום תקבל קופוני הנחה.[/
מכתב תלונתי אכן נוסח היטב ואכן נשלח ב 3 עותקים.
אני לא מצפה לקבל פיצוי ענק אני רק רוצה שבפעם הבאה אכן יפעילו יותר שיקול דעת מה שלא היה שם בכלל.
מה שבטוח שהבודק וגם האחראי שלו לא פעלו על פי נהלים .
בעבר הייתי קב"ט של קניון הרבה יותר רציני מהקניון המדובר ( שיקול דעת נכון )
אולי לא מצד הבודק אלה יותר מכיוון ההאחראי שלו .
לאחר שרואים רישיון נשק בברור ולאחר שרואים תעודה של מפקח מטווח מה יותר ברור מזה .
היום נכנסתי שוב לקניון המדובר עם רכב חדש במשפחה שעובד על גז.
עברתי בדיקה של תא קפפות ושל תא מטען אבל נכנסתי עם מיכל מלא של גז .
אני ממש לא מבין
מה הקטע שלך תאר לך שמחבלים מצטיידים בדיוק באותם טיעונים כשלך עם תיעוד מזוייף ועיברית תקנית והנה לך פיגוע מהסרטים
המאבטח צדק במאה אחוז וטוב שנהג כך מה שלא בסדר מצידו שסירב לקרא למפקח שלו שאולי המאבטח קיבל הוראה שלא לבלבל למפקח את הביצים על זוטי דברים
המאבטח צדק במאה אחוז וטוב שנהג כך מה שלא בסדר מצידו שסירב לקרא למפקח שלו שאולי המאבטח קיבל הוראה שלא לבלבל למפקח את הביצים על זוטי דברים
- סליקאי ארד

Re: אני ממש לא מבין
oto_1 כתב:מה הקטע שלך תאר לך שמחבלים מצטיידים בדיוק באותם טיעונים כשלך עם תיעוד מזוייף ועיברית תקנית והנה לך פיגוע מהסרטים
זה היה נכון אילו המאבטחים היו בודקים את תא המטען. בינתיים ברוב המקומות הם מתעקשים לפתוח את תא המטען. יחי ההבדל הקטן...
- סליקאי טיטניום

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד