צריך המלצה להצעת נישואים
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
צריך המלצה להצעת נישואים
שלום לכולם אני מחפש הצעת נישואים מטורפת מיוחדת ומצחיקה ולא משהוא שיגרתי
תודה
תודה
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
איזה עולם,היום עבר לי בראש, רעיון מטורף ואמיץ ביותר.
לארגן חתונה, ולנסוע למסעדה\חוף עם בת זוגתך לשאול אותה אם היא רוצה להתחתן והיא מוכנה להיתחתן איתך אפילו היום, אם היא אומרת כן והיא מוכנה אפילו היום, מתחתנים.
אבל זה באמת מטורף, כי זה מהמסעדה\חוף לינסוע ישר לחתונת ההפתעה, לא נראה לי שזה קרה פעם, ואם זה לא קרה (חתונת הפתעה) אתה יכול ליצור תקדים :).
מתן
לארגן חתונה, ולנסוע למסעדה\חוף עם בת זוגתך לשאול אותה אם היא רוצה להתחתן והיא מוכנה להיתחתן איתך אפילו היום, אם היא אומרת כן והיא מוכנה אפילו היום, מתחתנים.
אבל זה באמת מטורף, כי זה מהמסעדה\חוף לינסוע ישר לחתונת ההפתעה, לא נראה לי שזה קרה פעם, ואם זה לא קרה (חתונת הפתעה) אתה יכול ליצור תקדים :).
מתן
Re: צריך המלצה להצעת נישואים
אלי כתב:שלום לכולם אני מחפש הצעת נישואים מטורפת מיוחדת ומצחיקה ולא משהוא שיגרתי
תודה
הצעת נישואין מתחת למים, יציאה לחוף לפיקניק מוכן עם יין טוב ונשנושים לבחירתך.
הצעת נישואין ממצנח רחיפה, נחיתה בחוף לפיקניק מוכן עם יין טוב ונשנושים לבחירתך.
אפשר לעשות וריאנטים על האפשרויות שציינתי, לא צריך הסמכה בענפים הללו, רק ליווי מתאים. אם אתה מעוניין אוכל לחבר אותך לאנשים הנכונים.
אפשר גם לרכוש שטח פרסום בשלטי חוצות ולשחק עם זה בהודעה משעשעת ולחלוף על פני השלט \ שלטים עם המיועדת.
אפשר לפגוש אותה לארוחת צהריים \ ערב כשהמזוודות בתא המטען עם הדרכונים ולהמשיך משם - בלי שהיא יודעת את היעד לנסיעה- ישירות לנתב"ג ומשם ליעד נבחר מראש.
אפשר לביים שוטר שעוצר את הרכב שלכם ורוצה לעצור אותך \ אותה \ שניכם על עבירה כלשהיא ואחרי ויכוחים יגיד שהוא צריך תירוץ מיוחד ואתה תגיד שאתם בדרך לחתונה, השוטר ישלוף את הטבעת מהכיס... או משהו בסגנון.
תתפרע בדמיון, לא חסרים רעיונות...
אפשר לשלב את האפשרויות הנ"ל אבל רק שתדע שאתה מתחיב לסטנדרט גבוה שתצטרך לעמוד בו הרבה שנים
בהצלחה עם בח"ל
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
צעדן, שיחקת אותה!!! איזה רעיונות. הכי אהבתי את השוטר. זה בא לך ככה טבעי?
לגופו של עניין,
אני חושב שהמעמד צריך להיות אנטימי ופרטי. מכך נגזרים רעיון פשוטים וקטנים. לצאת באופן מתוכנן או הפתעה לספא/מסעדה ולתאם עם העובדים את העסק. פתאום ליד הג'קוזי מחכה הטבעת. משהו כזה....
בהצלחה בכל אשר תבחר ושיהיו לכם חיים מאושרים!
לגופו של עניין,
אני חושב שהמעמד צריך להיות אנטימי ופרטי. מכך נגזרים רעיון פשוטים וקטנים. לצאת באופן מתוכנן או הפתעה לספא/מסעדה ולתאם עם העובדים את העסק. פתאום ליד הג'קוזי מחכה הטבעת. משהו כזה....
בהצלחה בכל אשר תבחר ושיהיו לכם חיים מאושרים!
נערך לאחרונה על ידי דרור_ע בתאריך 09 אוקטובר 2007, 13:27, נערך פעם אחת בסך הכל.
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
1. חיפשת רעיון "משוגע" הרפת לרשותך.
2. הייתי מציע לקחת אותה לראות את התכנית של ליאור שליין ושם מציע לה על הבמה.
3. אם אתה רוצה מטווח - מטווח עמק הירדן לרשותך.
4. אם יש לך סבלנות - כתובת ענקית מאבנים על צלע הר (יש פה בעמק הרבה) שמתגלה לפתע.
5. על אותו עיקרון - קומזיץ - כתובת אש (מקופלת ל 3 - גברת XXX התנשאי לי? אלי.) הנדלקת לפתע נפתחת ועליה הכיתוב. גם כאן אשמח לסייע (מסגרת מלבנית נפתחת ל 3 וחוטי ברזל יש לי שקים צריך לקנות - סולר לא בעיה כנ"ל לפיד) אפשר לעשות את זה בכל מקום שמדבר אל לבך או בחוף אשלים - האחרון שנותר פתוח בכנרת.
בהצלחה
2. הייתי מציע לקחת אותה לראות את התכנית של ליאור שליין ושם מציע לה על הבמה.
3. אם אתה רוצה מטווח - מטווח עמק הירדן לרשותך.
4. אם יש לך סבלנות - כתובת ענקית מאבנים על צלע הר (יש פה בעמק הרבה) שמתגלה לפתע.
5. על אותו עיקרון - קומזיץ - כתובת אש (מקופלת ל 3 - גברת XXX התנשאי לי? אלי.) הנדלקת לפתע נפתחת ועליה הכיתוב. גם כאן אשמח לסייע (מסגרת מלבנית נפתחת ל 3 וחוטי ברזל יש לי שקים צריך לקנות - סולר לא בעיה כנ"ל לפיד) אפשר לעשות את זה בכל מקום שמדבר אל לבך או בחוף אשלים - האחרון שנותר פתוח בכנרת.
בהצלחה
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
בעל באינטרנט....
תוציא את כל האותיות מהמקלדת ותחבר הודעה בסגנון
"התנשאי לי"
(כאשר אתה מסדר מחדש את האותיות במקלדת)
ותשים טבעת ליד
ותשלח אותה לחפש בעל בגוגל........
"התנשאי לי"
ותשים טבעת ליד
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
Re: בעל באינטרנט....
argra11 כתב:תוציא את כל האותיות מהמקלדת ותחבר הודעה בסגנון
"התנשאי לי"
ותשים טבעת ליד
מ ב ר י ק !!!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.