זקוק לעזרה דחופה בנושא נאמנות ובת זוג
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
זקוק לעזרה דחופה בנושא נאמנות ובת זוג
בחודשיים האחרונים התחלתי לצאת עם מישהי חמודה, ממש כיף לנו ביחד. היא בדיוק בראש שלי וממש כיף לי להיות איתה.
לפני שבוע, מישהי מהעבודה שלי, שהייתי דלוק עליה התחילה לרמוז לי שהיא מעוניינת שנתחיל לצאת..
מה לעשות ? האם לקחת צ'נס עם הבחורה החדשה מהעבודה, או לא להתיחס איתה ולהישאר נאמן לחברה הנוכחית שלי (למרות שאני די נימשך לבחורה מהעבודה)..
אני יודע שזאת בעיה ריגשית שאני ורק אני צריך להתמודד עימה. מצד אחד אני רוצא להישאר נאמן ולא לצאת איתה מלוכלך, אני לא יכול לפגוע לה ברגשות.
בנוסף, איך אתם מציעים לי להגיב אם אישתי תתפוס אותי עם אחת מהם, היא יותר מידי רגשנית ......
לפני שבוע, מישהי מהעבודה שלי, שהייתי דלוק עליה התחילה לרמוז לי שהיא מעוניינת שנתחיל לצאת..
מה לעשות ? האם לקחת צ'נס עם הבחורה החדשה מהעבודה, או לא להתיחס איתה ולהישאר נאמן לחברה הנוכחית שלי (למרות שאני די נימשך לבחורה מהעבודה)..
אני יודע שזאת בעיה ריגשית שאני ורק אני צריך להתמודד עימה. מצד אחד אני רוצא להישאר נאמן ולא לצאת איתה מלוכלך, אני לא יכול לפגוע לה ברגשות.
בנוסף, איך אתם מציעים לי להגיב אם אישתי תתפוס אותי עם אחת מהם, היא יותר מידי רגשנית ......
נערך לאחרונה על ידי בן של לאוניד בתאריך 11 אוקטובר 2007, 13:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
אסור לשכוח שגם בעיטה בתחת היא צעד אחד קדימה
דקה דומיה
שמע ישראל ה' אלוקינו ה' 1
מי מצטרף לדקה דומיה?
מי מצטרף לדקה דומיה?
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
ליאור,
נראה שלא כל כך אכפת לו מהמתח או הזרם. הוא מתעניין בעיקר בהספק
גדעון
נראה שלא כל כך אכפת לו מהמתח או הזרם. הוא מתעניין בעיקר בהספק
גדעון
נערך לאחרונה על ידי גמ בתאריך 11 אוקטובר 2007, 20:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד