איפה לקנות חגורה טובה (חשבתי על פרונט-ליין) באיזור ירושלים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
איפה לקנות חגורה טובה (חשבתי על פרונט-ליין) באיזור ירושלים
שלום!
החגורה שלי צריכה לצאת לגמלאות (12 שנה - גיל די מכובד).
אני מעוניין לקנות חגורה טובה לנשיאה יומיומית של נשק.
אני מחפש חגורה מאוד קשיחה ועמידה, אבל מעוניין שהיא לא תראה יותר מדי "מבצעית", כי לעיתים רואים אותה (למשל כשאני עם חולצה פתוחה).
אני מוכן להשקיע עד 200 ש"ח, אבל אשמח להסתפק בקצת פחות.
חשבתי על פרונט-ליין. האם מישהו יודע מי משווק אותן באיזור ירושלים (בעדיפות שניה אפשר גם ת"א). אם הוא מעניק הנחה לחברי הסליק - עדיף.
ראיתי גם חגורות סינטטיות של 5.11 - מה דעתכם? האם זה יענה על דרישת ה"המראה התמים"
שלי?
רעיונות נוספים כמובן יתקבלו בברכה.
אני מחפש חגורה מאוד קשיחה ועמידה, אבל מעוניין שהיא לא תראה יותר מדי "מבצעית", כי לעיתים רואים אותה (למשל כשאני עם חולצה פתוחה).
חשבתי על פרונט-ליין. האם מישהו יודע מי משווק אותן באיזור ירושלים (בעדיפות שניה אפשר גם ת"א). אם הוא מעניק הנחה לחברי הסליק - עדיף.
ראיתי גם חגורות סינטטיות של 5.11 - מה דעתכם? האם זה יענה על דרישת ה"המראה התמים"
Re: איפה לקנות חגורה טובה (חשבתי על פרונט-ליין) באיזור ירושל
c425x כתב:שלום!
ראיתי גם חגורות סינטטיות של 5.11 - מה דעתכם? האם זה יענה על דרישת ה"המראה התמים"שלי?
לפני חודשיים קניתי באיזור ירושלים חגורה מחנות אשר מייצרת ומתעסקת רק בחגורות בירושלים
לצערי אני לא יודע את שם החנות אבל אני ישאיר לך את הטלפון שלי בפרטי ואני יוכל להכבין אותך בדיוק לחנות אשר נמצאת במרכז העיר ( הפלוס בחנות הזאת שאתה יכול לבחור את האבזם בעצמך ויש להם אבזמים יפיפיים )
האפשרות השנייה זה עור היוצר בירושלים .
החגורות בשניי המקומות לא צריכים לעבור תקציב של 200 ש"ח
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
תודה!
מכיר את שתי החנויות.
לגבי החנות ברח' קינג ג'ורג' - קניתי שם פעם חגורה. לטעמי החגורות שלה מאוד יפות, אך לא מתאימות לנשק. הן לא מספיק קשיחות.
לגבי עור היוצר - גם ממנו קניתי דברים וזו אופציה שאני שומר בצד, אך אני מעוניין בחגורה יותר טובה מזה (ולדעתי החגורה של פרונט-ליין טובה מזו של עור היוצר - דעתי האישית כמובן).
אשמח לקבל דעות נוספות.
מכיר את שתי החנויות.
לגבי החנות ברח' קינג ג'ורג' - קניתי שם פעם חגורה. לטעמי החגורות שלה מאוד יפות, אך לא מתאימות לנשק. הן לא מספיק קשיחות.
לגבי עור היוצר - גם ממנו קניתי דברים וזו אופציה שאני שומר בצד, אך אני מעוניין בחגורה יותר טובה מזה (ולדעתי החגורה של פרונט-ליין טובה מזו של עור היוצר - דעתי האישית כמובן).
אשמח לקבל דעות נוספות.
את החגורה של פרונט-ליין אתה יכול להשיג ב "קרב", המחירים נעים סביב 170-190 ש"ח.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
- סליקאי ארד

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד