פרשת החוברת הנעלמת
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פרשת החוברת הנעלמת
יש למישהו מושג מה עלה בועדת משמעת שדנה בעיניין של ********?
בזמנו יוחסו לו אישומים חריפים כאילו השתמש ללא רשות בחוברת התרגילים לפני אליפות ישראל, אז אולי ידוע מה נגמר עם זה?
בזמנו יוחסו לו אישומים חריפים כאילו השתמש ללא רשות בחוברת התרגילים לפני אליפות ישראל, אז אולי ידוע מה נגמר עם זה?
אמיר - מדריך ירי
יואב,
אתה קוראים לך ********? אז מה אתה מתערב? אתה עורך הדין שלו? יצגת אותו בועדת משמעת של התאחדות הקליעה? ואולי בכלל הוא יצא זכאי?
יש לך משהו מועיל לתרום לדיון?
כזכור, הועדה לירימעשי התפרקה בעקבות האירוע הנ"ל, ויודעי דבר אומרים שכבר שנים לא עבר כזה זעזוע על הענף.
אז אני סקרן לדעת מה נהיה מכל הבלגן הזה שהתחיל בקול תרועה ונגמר .......?
אתה קוראים לך ********? אז מה אתה מתערב? אתה עורך הדין שלו? יצגת אותו בועדת משמעת של התאחדות הקליעה? ואולי בכלל הוא יצא זכאי?
יש לך משהו מועיל לתרום לדיון?
כזכור, הועדה לירימעשי התפרקה בעקבות האירוע הנ"ל, ויודעי דבר אומרים שכבר שנים לא עבר כזה זעזוע על הענף.
אז אני סקרן לדעת מה נהיה מכל הבלגן הזה שהתחיל בקול תרועה ונגמר .......?
אמיר - מדריך ירי
ראשית למיטב ידיעתי הועדה לא התפרקה בגלל שלומי היא התפרקה בגלל מספר דברים כולל העובדה שאישרו לקירש לירות עם תחמושת שהוא טען וחילוקי דעות לגבי מספר דברים נוספים.
שנית מה שאתה עושה לעניות דעתי זה לחפש את הגנחטקן טוק (תרגום ישיר מאידיש-לחפש את היום של אתמול) וללא סיבה הגיונית כי אם אתה רוצה פרטים מדויקים תפנה באופן רישמי לודעה ותשאל.
בנוסף הייתי נוכח באותו מיקרה באופן אישי כך שאם חסר לך פרטים אשמח לספק לך אותם ואולי התמונה תראה שונה.
שנית מה שאתה עושה לעניות דעתי זה לחפש את הגנחטקן טוק (תרגום ישיר מאידיש-לחפש את היום של אתמול) וללא סיבה הגיונית כי אם אתה רוצה פרטים מדויקים תפנה באופן רישמי לודעה ותשאל.
בנוסף הייתי נוכח באותו מיקרה באופן אישי כך שאם חסר לך פרטים אשמח לספק לך אותם ואולי התמונה תראה שונה.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
אני לא מתערב
אני עוקב אחרי ההודעות באתר וגם בפורום "ירי מעשי"
(הערת אגב - את האמת...כל פעם שמתחיל לדגדג לי להכנס לתחום...בא "אשכול" כמו הדוגמה למטה ומוציא לי את כל החשק להכנס לתחום)
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=11341&postdays=0&postorder=asc&start=0
שים לב שכל המגיבים לא ציינו את השם במפורש.
רצית לדעת מה קרה - לגיטימי.
ציון השם במפורש (כל עוד לא ידוע לך אם אשם או זכאי) - לא לגיטימי.
היה נחמד אם מנהל הפורום היה מוחק את השם או מציין ראשי תיבות בלבד.
(הערת אגב - את האמת...כל פעם שמתחיל לדגדג לי להכנס לתחום...בא "אשכול" כמו הדוגמה למטה ומוציא לי את כל החשק להכנס לתחום)
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=11341&postdays=0&postorder=asc&start=0
שים לב שכל המגיבים לא ציינו את השם במפורש.
רצית לדעת מה קרה - לגיטימי.
ציון השם במפורש (כל עוד לא ידוע לך אם אשם או זכאי) - לא לגיטימי.
היה נחמד אם מנהל הפורום היה מוחק את השם או מציין ראשי תיבות בלבד.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
- תרמתי למען הסליק
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד