תחליף סביר למיני-מגלייט
תחליף סביר למיני-מגלייט
שלום לכולם.
לא מזמן המיני-מגלייט שלי (דגם 2XAA) נדפק בצורה שבא היבואן לא מוכן לתקן אותו במסגרת האחריות, והאופציות שעומדות לרשותי הן או לתקן אותו בכסף, או לקנות חדש. לתקן בתשלום כמובן זול יותר, מצד שני לקניית חדש יש יתרון בזה שביותר מ 10 שנים שיש לי את המגלייט שלי הטנולוגיה עשתה כמה צעדים קדימה, ובטח היום יש דברים הרבה יותר מתקדמים מהמגלייט הישן שלי.
האם מישהו יכול להמליץ על פנס (חברה + דגם) שיכול להיות תחליף סביר למגלייט הישן שלי? הגודל הפיזי שאני מחפש הוא של מיני-מגלליט (דגם 2 בטריות AA) או משהו קטן יותר. יכולת ההתקנה על אקדח ממש לא חובה (אבל אופציה נחמדה). אני מעדים מוצר שיש לו אחריות "לכל החיים" או למספר שנים רב (כמו האחריות של מגלייטים). פנס בהיר המתאים גם לחיפוש וגם לסינוור. המחיר לא חייב להיות גבוה מדי (את ההזמנה אני כנראה אבצעה, ע"מ לחסוך, מהEBAY).
ובנוסף כמה שאלות כלליות, מה עדיף פנס LED או פנס XENON ולמה? האם ישנם עדיין פנסים המבוססים על בטריות AA שהם בעלי עוצמות חזקות, או שכל מה ששוה משהו תמיד מבוסס על בטריות ליטיום?
בברכה, יגאל.
לא מזמן המיני-מגלייט שלי (דגם 2XAA) נדפק בצורה שבא היבואן לא מוכן לתקן אותו במסגרת האחריות, והאופציות שעומדות לרשותי הן או לתקן אותו בכסף, או לקנות חדש. לתקן בתשלום כמובן זול יותר, מצד שני לקניית חדש יש יתרון בזה שביותר מ 10 שנים שיש לי את המגלייט שלי הטנולוגיה עשתה כמה צעדים קדימה, ובטח היום יש דברים הרבה יותר מתקדמים מהמגלייט הישן שלי.
האם מישהו יכול להמליץ על פנס (חברה + דגם) שיכול להיות תחליף סביר למגלייט הישן שלי? הגודל הפיזי שאני מחפש הוא של מיני-מגלליט (דגם 2 בטריות AA) או משהו קטן יותר. יכולת ההתקנה על אקדח ממש לא חובה (אבל אופציה נחמדה). אני מעדים מוצר שיש לו אחריות "לכל החיים" או למספר שנים רב (כמו האחריות של מגלייטים). פנס בהיר המתאים גם לחיפוש וגם לסינוור. המחיר לא חייב להיות גבוה מדי (את ההזמנה אני כנראה אבצעה, ע"מ לחסוך, מהEBAY).
ובנוסף כמה שאלות כלליות, מה עדיף פנס LED או פנס XENON ולמה? האם ישנם עדיין פנסים המבוססים על בטריות AA שהם בעלי עוצמות חזקות, או שכל מה ששוה משהו תמיד מבוסס על בטריות ליטיום?
בברכה, יגאל.
נסה באתר הבאhttp://www.etkes.co.il
הם היבואנים של פנסי Inova
תוכל למצוא שם מספר פנסים קטנים שעולים על מאג לייט בכל קטגוריה
אני אישית משתמש מרוצה ב Inova T3 שאמנם גדול מעט ממה שאתה מבקש אבל בדוק את T1
או פנס אחר המתאים לדרישותיך
צוכל גם לפנות אליהם בטלפון: 09-7415043
מוצרים מעולים ושרות מעולה
הם היבואנים של פנסי Inova
תוכל למצוא שם מספר פנסים קטנים שעולים על מאג לייט בכל קטגוריה
אני אישית משתמש מרוצה ב Inova T3 שאמנם גדול מעט ממה שאתה מבקש אבל בדוק את T1
או פנס אחר המתאים לדרישותיך
צוכל גם לפנות אליהם בטלפון: 09-7415043
מוצרים מעולים ושרות מעולה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
- סליקאי זהב

ממליץ גם כן על INOVA, לידם מאגלייט נראה כמו משהו מימי הביניים (אגב הם מכירים בבעייה ויש כבר שדרוגים).
אני משתמש באינובה X1 שמספק אור יקרות מתא AA בודד - גודלו בהתאם. אני ממליץ גם על T1 אבל הוא צורך סוללת ליתיום 3V. דגם T2 מאיר חזק יותר ולזמן ארוך יותר אבל צורך שתי סוללות, דגם T3 שנזכר למעלה גדול מדי לטעמי. דגמי T יקרים יותר מפי 2 מדגם X1. בכל מקרה לדעתי תאורת לד עדיפה מכל פתרון אחר (רוב החברות שמייצרות פנסי הי-טק עברו ללד), יש עוד יצרנים.
משווק אינובה מורשה: http://www.gagon.org/fff/shopdisplaycategories.asp
אני משתמש באינובה X1 שמספק אור יקרות מתא AA בודד - גודלו בהתאם. אני ממליץ גם על T1 אבל הוא צורך סוללת ליתיום 3V. דגם T2 מאיר חזק יותר ולזמן ארוך יותר אבל צורך שתי סוללות, דגם T3 שנזכר למעלה גדול מדי לטעמי. דגמי T יקרים יותר מפי 2 מדגם X1. בכל מקרה לדעתי תאורת לד עדיפה מכל פתרון אחר (רוב החברות שמייצרות פנסי הי-טק עברו ללד), יש עוד יצרנים.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אני מצאתי שפנסי LED מאירים באור יותר בהיר ובוהק, אבל הטווח של האלומה שלהם יותר קצר מאשר של פנס מגלייט רגיל. היתרון הוא באורך חיי הסוללה והנורה.
אני חסיד של פנסי מגלייט, המנגנון שלהם פשוט, אחריות לכל החיים, ואם שומרים שהסוללות לא ינזלו הם שורדים לנצח.
מצד שני, בביקור האחרון שלי בארה"ב קניתי ב-BIG 5 קיט שידרוג LED לפנסי מגלייט AA. השידרוג עולה 15$ לנורת LED + רפלקטור של 1 WATT. מחליף את הנורה והרפלקטור המקוריים של הפנס. עובד יופי ומאיר מצויין.
א.
אני חסיד של פנסי מגלייט, המנגנון שלהם פשוט, אחריות לכל החיים, ואם שומרים שהסוללות לא ינזלו הם שורדים לנצח.
מצד שני, בביקור האחרון שלי בארה"ב קניתי ב-BIG 5 קיט שידרוג LED לפנסי מגלייט AA. השידרוג עולה 15$ לנורת LED + רפלקטור של 1 WATT. מחליף את הנורה והרפלקטור המקוריים של הפנס. עובד יופי ומאיר מצויין.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

BROADAXE כתב:ממליץ גם כן על INOVA, לידם מאגלייט נראה כמו משהו מימי הביניים (אגב הם מכירים בבעייה ויש כבר שדרוגים).
הלכתי לאתר של INOVIA... גררר... יותר מדי מבחר. מה ההבדל המשמעותי בין דגמי X לדגמי Tולדגמי BLT, לך תדע. אינטויטיבית יש ל "משיכה" לBLT-2A כי הוא פועל על שני סוללות AA, בדיוק כמו המג-לייט שהיה לי, אבל ברור במה הוא פחות טוב מהפנסים T2 וX0(שכולם בערך בגודל המג-לייט שהיה לי).
ואולי אני לא באמת צריך פנס בגודל T2 / X0 / BLT-2A אלא T1 / BLT-3A / X1 היה מספיק לי? לך תדע.
אגב, מישהו יודע אם יש להם אחריות לכל החיים כמו זאת של מגלייט, שתופסת בכל מקום בעולם, לא משנה איפה נקנה הפנס?
תיכנס לכאן :
https://www.lighthound.com/index.asp?Pa ... Category=3
המחירים -כולל המשלוח- יותר זולים מאשר בארץ...
(קניתי אצלם כבר שני פנסים + כמות של סוללות)
https://www.lighthound.com/index.asp?Pa ... Category=3
המחירים -כולל המשלוח- יותר זולים מאשר בארץ...
(קניתי אצלם כבר שני פנסים + כמות של סוללות)
A friend in need - is a friend indeed
itamar כתב:אני מצאתי שפנסי LED מאירים באור יותר בהיר ובוהק, אבל הטווח של האלומה שלהם יותר קצר מאשר של פנס מגלייט רגיל. היתרון הוא באורך חיי הסוללה והנורה.
א.
איתמר
גם אני הייתי חסיד של מאג לייט עד שקניתי פנסים טובים בהרבה...
לגבי טווח האלומה, אתה שוגה ובגדול... איזה גדול? בענק... כל פנס Inova מסדרות T ו XO בגודל מקביל למאג לייט פשוט מאיר חזק הרבה יותר ורחוק הרבה יותר באלומה בהירה ומרוכזת הרבה יותר ללא צורך בהתעסקות מיותרת ב"פוקוס" [פשוט אין צורך...]
בנושא האחריות - לכל פנסי Inova מסדרת T יש אחריות לכל החיים כולל שבר מכני ומה שתרצה [אבל אין צורך להפעיל אותה, פשוט עמידים ובאיכות מעולה] לאחרים יש אחריות כוללת לעשר שנים, כולל לנורה ולגוף
אורך החיים של הסוללות [מנסיון] עולה על הרשום במפרט הייצרן
בקיצור, אני ממליץ בחום
אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב

~Hunter~ כתב:הלכתי לאתר של INOVIA... גררר... יותר מדי מבחר. מה ההבדל המשמעותי בין דגמי X לדגמי Tולדגמי BLT, לך תדע. אינטויטיבית יש ל "משיכה" לBLT-2A כי הוא פועל על שני סוללות AA, בדיוק כמו המג-לייט שהיה לי, אבל ברור במה הוא פחות טוב מהפנסים T2 וX0(שכולם בערך בגודל המג-לייט שהיה לי).
ואולי אני לא באמת צריך פנס בגודל T2 / X0 / BLT-2A אלא T1 / BLT-3A / X1 היה מספיק לי? לך תדע.
אגב, מישהו יודע אם יש להם אחריות לכל החיים כמו זאת של מגלייט, שתופסת בכל מקום בעולם, לא משנה איפה נקנה הפנס?
ההבדל העיקרי בין הדגמים השונים הוא בעוצמת הלד והאלומה
בין דגמי T [חלקם] ו XO לאחרים יש הבדל בסוג העדשה המרכזת את האור, יש להם עדשה הדומה לעדשת תאורת מגדלור [כן - זה שמאיר לים לסמן לאוניות...] אשר מרכזת את האור בצורה שאלומת האור יוצא בפיזור מינימלי ועוצמה מקסימלית למרחק גדול
בקיצור כל הדגמים טובים, אבל הכי טוב יההי זה שמתאים להגדרת הצרכים שלך [ולכיס]
אני חבר גאה באתר הסליק
- סליקאי זהב

שלום אני ממליץ לך על surefire 6p יש לי את הפנס הזה קרוב שנה וחצי והוא חזק בטירוף
גם מבחינת מהלומת אור ( פנס לחימה מעולה ) קטן קל וחזק ( מבחינת מכות וזעזועים )
הנאה מובטחת מבחינתי
http://www.surefire.com
גם מבחינת מהלומת אור ( פנס לחימה מעולה ) קטן קל וחזק ( מבחינת מכות וזעזועים )
הנאה מובטחת מבחינתי
http://www.surefire.com
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
ACSman כתב:איתמר
גם אני הייתי חסיד של מאג לייט עד שקניתי פנסים טובים בהרבה...![]()
לגבי טווח האלומה, אתה שוגה ובגדול... איזה גדול? בענק... כל פנס Inova מסדרות T ו XO בגודל מקביל למאג לייט פשוט מאיר חזק הרבה יותר ורחוק הרבה יותר באלומה בהירה ומרוכזת הרבה יותר ללא צורך בהתעסקות מיותרת ב"פוקוס" [פשוט אין צורך...]
בנושא האחריות - לכל פנסי Inova מסדרת T יש אחריות לכל החיים כולל שבר מכני ומה שתרצה [אבל אין צורך להפעיל אותה, פשוט עמידים ובאיכות מעולה] לאחרים יש אחריות כוללת לעשר שנים, כולל לנורה ולגוף
אורך החיים של הסוללות [מנסיון] עולה על הרשום במפרט הייצרן
בקיצור, אני ממליץ בחום
פנסי מאג לייט הם בתחום התחתון של הפנסים שנותנים ביצועים מתקבלים על הדעת ולא מתקלקלים אחרי שירות מילואים אחד. כמובן שיש פנסים הרבה יותר טובים אבל גם הרבה יותר יקרים. לא נראה לי שבעתיד הקרוב אני הולך להשכיב 400-600 שח בשביל פנס כיס, וגם לא 100$-300$ בשביל פנס כיס של SUREFIRE. שלא לדבר על סוללות ליתיום יקרות.
מאג לייט AA אני יכול להשיג בארה"ב בסביבות $10, שידרוג של LED 1 WATT תוספת של עוד 15$, ב-25$ יש לי פנס שעונה על כל הצרכים שלי וישרת אותי בסביבות 10 שנים. דרך אגב, יש לי עוד את המאג לייט AA הראשון שקניתי לפני 20 שנה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Re: תחליף סביר למיני-מגלייט
~Hunter~ כתב:...
לא מזמן המיני-מגלייט שלי (דגם 2XAA) נדפק בצורה שבא היבואן לא מוכן לתקן אותו במסגרת האחריות...
מה הצלחת לעשות לו? אני זוכר שלפני מספר שנים הבאתי מג-לייט שהיה שחוט ברמה שלא תאמן, כולל חרישות עמוקות בגוף (לא יודע אין עשו אותם, קיבלתי את הפנס ב"ירושה"). הבאתי אותו לחנות מוצרים לגבר בקניון רחובות ותוך שבועיים קיבלתי פנס חדש לגמרי...
יכול להיות שזאת יוזמה מקומית של חנות ספציפית? כבר דרשו ממני פעם בריקושט עזריאלי כסף על "דמי טיפול ומשלוח" של מגלייט לתיקון, כאשר דיברתי בטלפון עם היבואן - מאוד התרגזו שם על ה"יוזמה".
אם קיבלת סירוב לתקן מהיבואן - זאת כבר "אופרה אחרת".
אגב, גם אני משתמש במגלייט 2AA + ערכת שדרוג ל-LED + Tailswitch. נותן לי מענה טוב.
עוד דבר. לאחרונה ראתיתי ב"בול" פנסים שהם בעצם חיקוי סיני ל-Surefure העונים לשם NEXTORCH. קראתי עליהם מספר חוות דעת באינטרנט - הן לא רעות כלל. המחיר עומד על +/- 120 ש"ח. לגבי האחריות - אפשר לברר ב"בול". נכון שזה לא הדבר האמיתי, אבל מי שאינו חפץ (או אינו יכול) להפרד מסכום גבוה פי 4, ולא הולך להשתמש בפנס שלו ככלי לוחמה יום-יום, אולי זו אופציה מתקבלת על הדעת...
- סליקאי טיטניום

יש לי מספר פנסים שקניתי בסין, חלקם חיקוי 1:1 של שורפייר, חלקם לדים שעובדים על סוללות ליטיום 123A בדיוק כמו הדבר האמיתי.
המחיר שלהם - אני מתבייש להגיד.
איכותם מעולה, כולל זו הלחצן טקטי מאחור.
לדעתי, חבל לזרוק כסף על SUREFIRE "מקורי" שיכול להוית מיוצר בדיוק באותו כפר קטן בסין.
המחיר שלהם - אני מתבייש להגיד.
איכותם מעולה, כולל זו הלחצן טקטי מאחור.
לדעתי, חבל לזרוק כסף על SUREFIRE "מקורי" שיכול להוית מיוצר בדיוק באותו כפר קטן בסין.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
א., איזה TAILSWITCH אתה משתמש ואיזה LED 1 WATT? אני רוצה לשדרג את MAGLITE שלי וחשבתי על http://www.flashlightreviews.com/reviews/terralux_ministar2.htm
יש הרבה דגמים בקישור הבא
בנוסף, רציתי לשדרג את MAGLITE שלי של 4X D למנורה LMSA401 XENON, שמחירה $3-$4, אבל היבואן לא מביא לארץ, ולא מצאתי ספק ב-US שמוכן לשלוח בפחות מ-$16. מישהוא מצא כבר פיתרון לשידרוג כזה?
יש הרבה דגמים בקישור הבא
בנוסף, רציתי לשדרג את MAGLITE שלי של 4X D למנורה LMSA401 XENON, שמחירה $3-$4, אבל היבואן לא מביא לארץ, ולא מצאתי ספק ב-US שמוכן לשלוח בפחות מ-$16. מישהוא מצא כבר פיתרון לשידרוג כזה?
Re: תחליף סביר למיני-מגלייט
[עוד דבר. לאחרונה ראתיתי ב"בול" פנסים שהם בעצם חיקוי סיני ל-Surefure העונים לשם NEXTORCH. קראתי עליהם מספר חוות דעת באינטרנט - הן לא רעות כלל. המחיר עומד על +/- 120 ש"ח. לגבי האחריות - אפשר לברר ב"בול". נכון שזה לא הדבר האמיתי, אבל מי שאינו חפץ (או אינו יכול) להפרד מסכום גבוה פי 4, ולא הולך להשתמש בפנס שלו ככלי לוחמה יום-יום, אולי זו אופציה מתקבלת על הדעת...[/quote]
אכן בדקתי את הפנסים ואכן אחלה פנסים .
אם אתה מוניין יש לי שור פייר למכירה אגב לא ה G6 אלא הפלסטיק הרגיל .
פרטים בפרטי
אכן בדקתי את הפנסים ואכן אחלה פנסים .
אם אתה מוניין יש לי שור פייר למכירה אגב לא ה G6 אלא הפלסטיק הרגיל .
פרטים בפרטי
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד