ציפוי
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ציפוי
שלום לכולם אני מחפש חומר המיועד לצפות כלי נשק ומתכת ואחר כך מכניסים לתנור אופים במשך 30 דקות ויש ציפוי הגנה , מיעד לכלי נשק אבל אין אפשרות לרכוש בחו"ל ולשלוח עקב היותו חומר כימי.
TEFLON/MOLY OVEN CURE GAN FINISH
האם ידוע על מקום שמוכר אפשר לקבל בצבעים שונים שחור,אפור,ניקל.צבע אדמה חום. צבע חול. צהוב.
הפארא שלי עברה טיפול מסוג זה לפני המון זמן ואני רוצא לחדש אותו .
TEFLON/MOLY OVEN CURE GAN FINISH
האם ידוע על מקום שמוכר אפשר לקבל בצבעים שונים שחור,אפור,ניקל.צבע אדמה חום. צבע חול. צהוב.
הפארא שלי עברה טיפול מסוג זה לפני המון זמן ואני רוצא לחדש אותו .
http://www.brownells.com/aspx/NS/Store/ ... spx?p=1150
החומר נקרא GUN KOTE, לא יודע אם ניתן להשיג אותו בארץ והם לא ישלחו לך אותו לכאן בדאר בגלל תקנות חומרים מסוכנים (חומר דליק).
כנ"ל אל תבקש ממישהו להביא לך את זה במזוודה בגלל אותה סיבה.
אני בטוח של-MOLY KOTE או DUPONT יש גם צבעים כאלה, ואני יודע שיש להם נציגים בארץ. שווה לך לנסות לבדוק.
א.
החומר נקרא GUN KOTE, לא יודע אם ניתן להשיג אותו בארץ והם לא ישלחו לך אותו לכאן בדאר בגלל תקנות חומרים מסוכנים (חומר דליק).
כנ"ל אל תבקש ממישהו להביא לך את זה במזוודה בגלל אותה סיבה.
אני בטוח של-MOLY KOTE או DUPONT יש גם צבעים כאלה, ואני יודע שיש להם נציגים בארץ. שווה לך לנסות לבדוק.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

לדעתי, מדובר כאן בצבע דומה מאד לצבעים שנמצאים בשימוש בתעשיית הרכב. למעשה ניתן להשתמש בכל צבע שמתקשה בתנור, בעזרת מתקן התזה כל שהוא, להקפיד על עובי השכבה ו"לאפות" בתנור לפי ההוראות.
אם אתה מכיר צבעי רכב שיהיה מוכן לבזבז מעט מזמנו היקר על עבודות כאלו, אתה תופתע מהתוצאה
אם אתה מכיר צבעי רכב שיהיה מוכן לבזבז מעט מזמנו היקר על עבודות כאלו, אתה תופתע מהתוצאה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
בפורום אחר שאני "משוטט" בו, בחור נחמד ויצירתי העונה לשם גנאדי צבע את מכסה בית השסתומים של המנוע שלו בצבע אדום.
לא מדובר בפסיכי, אלא בבחור שמשקיע שעות, ימים ולילות בשיפור הרכב שלו, ולשם שינוי החליט ללכת גם על קוסמטיקה.
יצא מדהים, ולדעתי זה בדיוק מה שאתה מחפש:
קישור
אם מעניין אותך, צור קשר בפרטי ואני אקשר ביניכם (או שפשוט תנסה ליצור איתו קשר בהודעה פרטית דרך הקישור למעלה)
לא מדובר בפסיכי, אלא בבחור שמשקיע שעות, ימים ולילות בשיפור הרכב שלו, ולשם שינוי החליט ללכת גם על קוסמטיקה.
יצא מדהים, ולדעתי זה בדיוק מה שאתה מחפש:
קישור
אם מעניין אותך, צור קשר בפרטי ואני אקשר ביניכם (או שפשוט תנסה ליצור איתו קשר בהודעה פרטית דרך הקישור למעלה)
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד