פאוץ' / תיק צד לאקדח
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פאוץ' / תיק צד לאקדח
שלום רב,
מזה תקופה ארוכה אני תר אחר פאוץ' / תיק צד לאקדח.
כיום אני מסתובב עם תיק של אורפז שאינו מאפשר לי הוצאה נוחה של חלק מהציוד שנמצא בתוך הפואץ' עצמו.
האם מישהו יכול להמליץ על פאוץ' מרווח דיו?
בתודה מראש
יהונתן
מזה תקופה ארוכה אני תר אחר פאוץ' / תיק צד לאקדח.
כיום אני מסתובב עם תיק של אורפז שאינו מאפשר לי הוצאה נוחה של חלק מהציוד שנמצא בתוך הפואץ' עצמו.
האם מישהו יכול להמליץ על פאוץ' מרווח דיו?
בתודה מראש
יהונתן
- סליקאי ארד

שלום יונתן,
מעבר לשיקולים מבצעיים, עליי להזהירך כי יש במדינה רקורד של גניבות פאוצ'ים ומשרד הפנים אינו מקבל בהבנה גניבות מפאוצ'ים - ראה הוזהרת....
מעבר לשיקולים מבצעיים, עליי להזהירך כי יש במדינה רקורד של גניבות פאוצ'ים ומשרד הפנים אינו מקבל בהבנה גניבות מפאוצ'ים - ראה הוזהרת....
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
advocate כתב:מעבר לשיקולים מבצעיים, עליי להזהירך כי יש במדינה רקורד של גניבות פאוצ'ים ומשרד הפנים אינו מקבל בהבנה גניבות מפאוצ'ים - ראה הוזהרת....
אופס!
יש רעיונות לאבטחת פאוצ'ים?
בחלק מהימים אין לי ברירה, כי אני חייב ללכת עם חולצה בתוך המכנסיים ופתרונות כמו C-TAC לא מתאימים לגב ההרוס שלי. גם נרתיקי קרלוס לא כ"כ נוחים לי עם ה- 26.
advocate כתב:מעבר לשיקולים מבצעיים, עליי להזהירך כי יש במדינה רקורד של גניבות פאוצ'ים ומשרד הפנים אינו מקבל בהבנה גניבות מפאוצ'ים - ראה הוזהרת....
אופס!
בחלק מהימים אין לי ברירה, כי אני חייב ללכת עם חולצה בתוך המכנסיים ופתרונות כמו C-TAC לא מתאימים לגב ההרוס שלי. גם נרתיקי קרלוס לא כ"כ נוחים לי עם ה- 26.
c425x כתב:advocate כתב:מעבר לשיקולים מבצעיים, עליי להזהירך כי יש במדינה רקורד של גניבות פאוצ'ים ומשרד הפנים אינו מקבל בהבנה גניבות מפאוצ'ים - ראה הוזהרת....
אופס!![]()
עם ה 26 שלך אתה בכיף יכול לקנות לך נרתיק רגל
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד