תחליף סביר למיני-מגלייט
המלצה אישית שלי השקעה טובה ופנס מעולה לפחות עד 6 שעות תאורה חזקה (סוללות 123)ובהירה שורפייר E2 מצוייד בלד עם זכוכית מיוחדת אני משתמש בו כל היום לבדוק ריתוכים הלחמות כמובן להעיר דרכי במקומות חשוכים בלילה בטיולים עם הכלבה שלי ועוד ועד תמיד בכיס או בחולצה.
זה לאחר שפשטתי רגל בסוללות 123 ל G2 שורפייר ן ASP מקביל ל G2
מג לייט אינו יכול להירשם באותה קטגוריה בכלל.
ישנם חיקויים סינים של כל מיני חברות לדעתי GP לד אחד מעולה אבל יחסית יקר.
ישנו אתר של פנסים שהוזכר בשרשור זה , רכשתי שם פנס לנשק דומה ל M3 ובזמן הרכישה מישהו עלה על כרטיס האשראי שלי וחגג לכן אינני ממליץ לכם לרכוש שם והמשלוח היה יחסית לא זול.
זיכרו אנו לא מספיק עשירים לקנות בזול .
בהצלחה
זה לאחר שפשטתי רגל בסוללות 123 ל G2 שורפייר ן ASP מקביל ל G2
מג לייט אינו יכול להירשם באותה קטגוריה בכלל.
ישנם חיקויים סינים של כל מיני חברות לדעתי GP לד אחד מעולה אבל יחסית יקר.
ישנו אתר של פנסים שהוזכר בשרשור זה , רכשתי שם פנס לנשק דומה ל M3 ובזמן הרכישה מישהו עלה על כרטיס האשראי שלי וחגג לכן אינני ממליץ לכם לרכוש שם והמשלוח היה יחסית לא זול.
זיכרו אנו לא מספיק עשירים לקנות בזול .
בהצלחה
ממליץ בחום רב על פנסי פניקס fenix . בתור חובב פנסים מושבע ובעל שורפייר, אני יכול להגיד שהתמורה הטובה ביותר לשקל זה פניקס. תנסה את Q5 החדש, ולא תרצה שום דבר אחר...
יש יבואן מאד נחמד בארץ, שרות מצויין אבל אפשר גם לייבא ישר מפניקססטור (ללא עלות משלוח אך גם ללא אחריות בארץ).
רמה גבוהה
ערן
יש יבואן מאד נחמד בארץ, שרות מצויין אבל אפשר גם לייבא ישר מפניקססטור (ללא עלות משלוח אך גם ללא אחריות בארץ).
רמה גבוהה
ערן
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
האמת היא שזה שיפצור מאד נחמד.
הבעיה עם כל הפנסים הזולים היא בראש וראשונה המפסקים ששובקים חיים אחרי תקופת שימוש קצרה, וההברגות בכל מיני מקומות. יש כאלה שנקודת התורפה שלהם היא בתבריג של תושבת הנורה, יש כאלה שהמכסה הקדמי ויש כאלה שהמכסה האחורי. בונים אותם חלש בכוונה כדי שישברו.
אני משתמש בפנסי מאגלייט בערך 20, ללא שום תקלה אחת למעט סוללות שנזלו באשמתי.
את הסוללות התקועות חלצתי בעזרת מכות של פטיש ומוט עץ מקדימה, אחרי שהורדתי את המכסה של המפסק. את הקורוזיה ניקיתי על ידי מברשת פליז של הפארה 45., חוטר וקצת חומץ.
והפנס הזה עובד עד היום.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אשכולות על פנסים = סבבה.
אני נושא מזה 3 שנים עם פנס Surefire Aviator A2, אשר נמכר אז במחיר של 170 דולר. זהו פנס היברידי בגודל של מיני מג-לייט שמן, בעל שלושה לדים ונורת קסנון באמצע. משמש אותי בריצות בלילה (הכנה למרתון) ולסנוור תוקפי 4X4 נובחניים בדרכים חקלאיות. כלי ממש נחמד, אם כי ייתכנו פנסים טובים לא פחות במחיר הרבה יותר נמוך. אני מחליף סוללות כל 2-3 חודשים בערך.
אני נושא מזה 3 שנים עם פנס Surefire Aviator A2, אשר נמכר אז במחיר של 170 דולר. זהו פנס היברידי בגודל של מיני מג-לייט שמן, בעל שלושה לדים ונורת קסנון באמצע. משמש אותי בריצות בלילה (הכנה למרתון) ולסנוור תוקפי 4X4 נובחניים בדרכים חקלאיות. כלי ממש נחמד, אם כי ייתכנו פנסים טובים לא פחות במחיר הרבה יותר נמוך. אני מחליף סוללות כל 2-3 חודשים בערך.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Re: תחליף סביר למיני-מגלייט
spy כתב:~Hunter~ כתב:...
לא מזמן המיני-מגלייט שלי (דגם 2XAA) נדפק בצורה שבא היבואן לא מוכן לתקן אותו במסגרת האחריות...
מה הצלחת לעשות לו?
בטריות נזלו ונתקעו בפנים, ניסיתי להוציא אותן ללא הצלחה - נדפקה ההברגה... ברוקושט אמו לי "לא מכוסה באחריות). כרגע אני בוחן את הT! של INOVIA, לא זול, אבל נראה מרשים.
המלצה אישית :
יש לי מספר פנסים (שורפייר G2 עם ראש תאורה סטנדרטי 65 לומן, סטרימלייט סקורפיון ראש קסנון 114 לומן ופנס משולב סטרימלייט TLR2 - ראש לד של 80 לומן)
לאחרונה החלפתי את הנורה בשורפייר G2 לנורת לד בעלת תפוקה של 80 לומן, התאורה חזקה מאוד ובהירה, ובחושך המדברי שלנו, נהייה אור יום. הפנס הזה מורכב על הנשק הארוך ומשמש אותי נאמנה.
עלויות ההסבה איננה גבוהה יחסית לאיכות.
במידה ותהייה דרישה / בקשה אוכל לארגן רכישה מרוכזת ומוזלת לחברי הסליק. את המוצרים הללו אנו מחזיקים במטווח נירים.
נעם.
יש לי מספר פנסים (שורפייר G2 עם ראש תאורה סטנדרטי 65 לומן, סטרימלייט סקורפיון ראש קסנון 114 לומן ופנס משולב סטרימלייט TLR2 - ראש לד של 80 לומן)
לאחרונה החלפתי את הנורה בשורפייר G2 לנורת לד בעלת תפוקה של 80 לומן, התאורה חזקה מאוד ובהירה, ובחושך המדברי שלנו, נהייה אור יום. הפנס הזה מורכב על הנשק הארוך ומשמש אותי נאמנה.
במידה ותהייה דרישה / בקשה אוכל לארגן רכישה מרוכזת ומוזלת לחברי הסליק. את המוצרים הללו אנו מחזיקים במטווח נירים.
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:המלצה אישית :
נעם.
מה המחיר של תענוג כזה
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
ראש לד עולה כ 300 ש"ח לערך, הפנס עצמו עם ראש רגיל נמכר בכ 440. אם תהיה דרישה אארגן מכירה מרוכזת עם מחירים בון בון ... 
advocate כתב:אפרופו כל הפנסים, מי יודע איפה יש את סוללות 123 הכי זולות?
כמה אתה צריך ? דבר איתי..
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד