מישהו יודע איך אני יכול להגיע למפיץ של פרונטליין?
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מישהו יודע איך אני יכול להגיע למפיץ של פרונטליין?
כי באתר שלהם אין "מפיץ" ישראלי, אני רוצה לבחור נרתיק מכל המלאי, תוך כדי מדידה (ולא לפי תמונת אינטרנט). בברכה.
- סליקאי טיטניום

כמעט כל המטווחים בארץ יוכלו לתת לך שירות.
חברת פרונט-ליין איננה מחזיקה את המוצרים "על המדף" למעט את הליין המיועד לכוחות ביטחון/אכיפה (סידרת NG כגון חגור סיירוהנרתיקים הנדרשים לו עבור משטרת ישראל וכו') המוצרים מיוצרים ע"פ דרישה / הזמנות לקוח ולכן לעיתים ישנו פרק זמן של כשבועיים הנדרש בין הזמנה לאספקה.
על מנת למשש נרתיק מדגם סטנדרטי תוכל לסור למרבית המטווחים, על מנת לעשות זאת עם נרתיק מעט שונה, אין ברירה אלא לנהוג כפי שנוהגים עם נרתיקים מחו"ל.
אופציה ב' - במידה ולא תמצא את מבוקשך, פנה ישירות לפרונט-ליין, שאל את טלי שבד"כ עונה לטלפונים האם יש נרתיק דומה למה שאתה מחפש ומשם ...
בהצלחה.
חברת פרונט-ליין איננה מחזיקה את המוצרים "על המדף" למעט את הליין המיועד לכוחות ביטחון/אכיפה (סידרת NG כגון חגור סיירוהנרתיקים הנדרשים לו עבור משטרת ישראל וכו') המוצרים מיוצרים ע"פ דרישה / הזמנות לקוח ולכן לעיתים ישנו פרק זמן של כשבועיים הנדרש בין הזמנה לאספקה.
על מנת למשש נרתיק מדגם סטנדרטי תוכל לסור למרבית המטווחים, על מנת לעשות זאת עם נרתיק מעט שונה, אין ברירה אלא לנהוג כפי שנוהגים עם נרתיקים מחו"ל.
אופציה ב' - במידה ולא תמצא את מבוקשך, פנה ישירות לפרונט-ליין, שאל את טלי שבד"כ עונה לטלפונים האם יש נרתיק דומה למה שאתה מחפש ומשם ...
בהצלחה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
Re: מישהו יודע איך אני יכול להגיע למפיץ של פרונטליין?
~Hunter~ כתב:כי באתר שלהם אין "מפיץ" ישראלי, אני רוצה לבחור נרתיק מכל המלאי, תוך כדי מדידה (ולא לפי תמונת אינטרנט). בברכה.
מאיזה איזור אתה בארץ ?
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
~Hunter~ כתב:כי באתר שלהם אין "מפיץ" ישראלי, אני רוצה לבחור נרתיק מכל המלאי, תוך כדי מדידה (ולא לפי תמונת אינטרנט). בברכה.
קל-וי הם אחד מהמפיצים שלהם, אני הזמנתי 2 נרתיקים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אלי כתב:~Hunter~ כתב:כי באתר שלהם אין "מפיץ" ישראלי, אני רוצה לבחור נרתיק מכל המלאי, תוך כדי מדידה (ולא לפי תמונת אינטרנט). בברכה.
מאיזה איזור אתה בארץ ?
מרכז - פתח תקוה.
אגב, מוזר שביד-2 אין בכלל אביזרים לאקדחים, אקדחים יש ואביזרים 0. לי הייתי מסרב לקחת נרתיק יד 2, במצב טוב. מה גם שזה מתאים לתפיסה שלי של לקנות יד- שניה כמה שיותר (איכות הסביבה וכו')
נערך לאחרונה על ידי ~Hunter~ בתאריך 10 נובמבר 2007, 17:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד