עצה עוצו ותופר! יש לכם רעיון?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עצה עוצו ותופר! יש לכם רעיון?
כשאני בביתי אני נושא איתי אקדח קטנטן ברטה . קרה לי מקרה מוזר:שמתי את האקדח בכיס מכנסי האימונית שלי וזהו.בערב כשהלכתי לישון לא מצאתי את האקדח.ואני מדגיש לא יצאתי לרגע מהבית.הפכתי את הבית בחיפושים אחרי האקדח.עם כל ההשערות והספקולציות. ולא מצאתי.שרקתי לאקדח קראתי לו בשמו כל מה שרק עלה על מוחי הקודח.ולא מצאתי.טוב מוזר מוזר! מה אני צריך כרגע לספר במשטרה. כי אני הולך לשם מחרתיים להודיע על העלם האקדח.האם יפתח נגדי תיק על רשלנות? האם זה יפריע לי לקבל רשיון לאקדח אחר?
איך אפשר למצוא אותו????
איך אפשר למצוא אותו????
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

טיגר אני מסכים איתך .
לגבי הבחור אם הבעיה שלנו .
1. אם תמצא את האקדח תלך לחנות נשק הקרובה או לתחנת משטרה הקרובה ותחזיר להם את הנשק .
2. אם לא תמצא את האקדח זה הייה חוסר אחריות של כל רשות אפשרית אם בכלל יתנו לך רשיון נשק .
3. אין לך אחריות אישית אם אבד לך הנשק אתה לא יודע איפה עכשוו הוא נמצא ואם כל הכבוד אקדח לא שמים בכיס עוד של אימונית .
נשק מאחסנים בבית במקום בטוח שאתה מפריד מחסנית מהאקדח ( כספת - ארון + מנעול )
אני
.
נ.ב.
תתפלל למצוא את כלי הנשק שלך שלא תקבל תקופה קצרה או לא ?
בין אנשים שאתה ממש לא רוצה להיות בצד שלהם .
לגבי הבחור אם הבעיה שלנו .
1. אם תמצא את האקדח תלך לחנות נשק הקרובה או לתחנת משטרה הקרובה ותחזיר להם את הנשק .
2. אם לא תמצא את האקדח זה הייה חוסר אחריות של כל רשות אפשרית אם בכלל יתנו לך רשיון נשק .
3. אין לך אחריות אישית אם אבד לך הנשק אתה לא יודע איפה עכשוו הוא נמצא ואם כל הכבוד אקדח לא שמים בכיס עוד של אימונית .
נשק מאחסנים בבית במקום בטוח שאתה מפריד מחסנית מהאקדח ( כספת - ארון + מנעול )
אני
נ.ב.
תתפלל למצוא את כלי הנשק שלך שלא תקבל תקופה קצרה או לא ?
בין אנשים שאתה ממש לא רוצה להיות בצד שלהם .
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
ושוב אותה עצה....
טריגר כתב:
לא רק אתה ....גם אני.
1. רישיון חדש - תשכח מזה ...
2. במשטרה יפתחו לך תיק שברוב המקרים יסגר בנונונו קטן.
3. לאחר שתודיע למשטרה הם יודיעו למשרד הפנים ובמשרד הפנים יעדכנו שיש פחות אקדח בידי האזרחים וה"מדיניות המצמצמת" עובדת...
4. אם לא תודיע למשטרה... המשטרה לא תודיע למשרד הפנים...משרד הפנים לא ידע שהנשק שלך אבד...ואתה תקבל חידוש רשיון...לאחר שלא תבצע את החידוש משרד הפנים יעדכן את הרשימות שלו לגבי אקדחים ברשיון והם יעדכנו שיש פחות אקדח בידי האזרחים וה"מדיניות המצמצמת" עובדת...את האקדח שלך יכניסו לרשימה של "אקדחים בידי אזרחים ללא רשיון" ויעבירו את הרשימה למשטרה...שם לא יעשו עם הרשימה כלום ויש סיכוי סביר שתמות בשיבה טובה...
אילן...תגובה בבקשה...

וחוץ מזה, במקומך הייתי מוציא את כל תכולת הבית פנימה והחוצה וגם עוקר את הבלטות
לפני שהייתי הולך להתוודות שאיבדתי אקדח.
אבל זה... רק אני...
לא רק אתה ....גם אני.
3. לאחר שתודיע למשטרה הם יודיעו למשרד הפנים ובמשרד הפנים יעדכנו שיש פחות אקדח בידי האזרחים וה"מדיניות המצמצמת" עובדת...
4. אם לא תודיע למשטרה... המשטרה לא תודיע למשרד הפנים...משרד הפנים לא ידע שהנשק שלך אבד...ואתה תקבל חידוש רשיון...לאחר שלא תבצע את החידוש משרד הפנים יעדכן את הרשימות שלו לגבי אקדחים ברשיון והם יעדכנו שיש פחות אקדח בידי האזרחים וה"מדיניות המצמצמת" עובדת...את האקדח שלך יכניסו לרשימה של "אקדחים בידי אזרחים ללא רשיון" ויעבירו את הרשימה למשטרה...שם לא יעשו עם הרשימה כלום ויש סיכוי סביר שתמות בשיבה טובה...
אילן...תגובה בבקשה...
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
Re: ושוב אותה עצה....
argra11 כתב:טריגר כתב:וחוץ מזה, במקומך הייתי מוציא את כל תכולת הבית פנימה והחוצה וגם עוקר את הבלטות
לפני שהייתי הולך להתוודות שאיבדתי אקדח.
אבל זה... רק אני...
לא רק אתה ....גם אני.
אילן...תגובה בבקשה...![]()
ובמידה והאקדח נגנב או אבד והגיע לידיים עוינות כמו עולם תחתון או גורמי פח"ע וחליליה בוצע פשע אם אותו אקדח איך אתה יכול לייעץ דבר כזה לאדם ( זה גם חוסר אחריות ) .
אני באמת לא מבין מה קורה פה .
אם הבחור שלנו לא רוצה להסתבך יותר ממה שהוא מסובך כדאי מאוד שידווח על האובדן ומהר .
" מעטים האנשים להם ניתנה הזכות להגן על הארץ הזאת "
תודה לכולכם!
אני מודה למסנגרים ולמקטרגים!
למדתי לקח לא רגיל מהעניין.אבל בכללי אני עשר דקות לפני הגשת ההודעה-תלונה-עדות-עדות תחת אזהרה-טביעת אצבעות. מעצר בית- מעצר משטרתי-מה לא אמרתי ושכחתי לציין כאפשרות?

למדתי לקח לא רגיל מהעניין.אבל בכללי אני עשר דקות לפני הגשת ההודעה-תלונה-עדות-עדות תחת אזהרה-טביעת אצבעות. מעצר בית- מעצר משטרתי-מה לא אמרתי ושכחתי לציין כאפשרות?
- סליקאי כסף

ג'ונבו מיי דיר תודה על תגובתך
אוי ממש נגנבתי מתגובתך אבל לי היה מורה ולא מורה(ר' פתוחה) והוא אהב פרצופים צוחקים גם בשעת משבר קשה כי לדעתו זה מעודד קצת קצת "טיפה'לה" כשמדוכאים קצת לצחוק. זה לעידוד הנפש
- סליקאי כסף

Re: ושוב אותה עצה....
argra11 כתב:...
אילן...תגובה בבקשה...![]()
יש לי חבר שהפקיד אקדח במישטרה ליפני 3 שנים ומישטרה הגיע אליו לא מיזמן הביתה כי הוא מחזיק אקדח ללא רישיון
נו שוין זה לא תמיד נכון שהמישטרה לא עושה כלום עם אקדחים שמוחזקים ללא רישיון
- סליקאי ארד

לנחמן,
כנס לאתר משרד הפנים ותיווכח (ע"פ המצגת האחרונה) שמשרד הפנים מבצע פעולה מדהימה ואחידה להקטנת הנשק בידי הציבור משנת 96 חרף העובדה שהאוכלוסיה גדלה - ראה גם כמות הנשקים ללא רשיון בידי הציבור במיוחד....
כנס לאתר משרד הפנים ותיווכח (ע"פ המצגת האחרונה) שמשרד הפנים מבצע פעולה מדהימה ואחידה להקטנת הנשק בידי הציבור משנת 96 חרף העובדה שהאוכלוסיה גדלה - ראה גם כמות הנשקים ללא רשיון בידי הציבור במיוחד....
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
בשעה טובה האקדח נמצא לא תאמינו בעזרת מי????
מצאתי את האקדח במקום שאף אחד לא היה מעלה על דעתו.לא תאמינו בעזרת מי הגעתי למיקום:אשה שעוסקת ברוחניות ומתקשרת עם העולם ההוא...
אני אפיקורוס מושלם בנושא הזה. ושונא ולא מאמין .האשה חברתו של אחי הציעה את עזרתה ואמרה אם לא עוזר לפחות לא מזיק. ונתנה לי מיקום מדוייק של האקדח. לא אני לא חושד שהיא החביאה אותו שם. אבל מוזר היא מצאה אותו!!!
אבל אני ממשיך להיות סקפטי ולא מאמין בנושא. למרות הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אפיקורוס מושלם בנושא הזה. ושונא ולא מאמין .האשה חברתו של אחי הציעה את עזרתה ואמרה אם לא עוזר לפחות לא מזיק. ונתנה לי מיקום מדוייק של האקדח. לא אני לא חושד שהיא החביאה אותו שם. אבל מוזר היא מצאה אותו!!!
אבל אני ממשיך להיות סקפטי ולא מאמין בנושא. למרות הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד