מפגש חנוכת הבית במטווח המרכזי, נתניה - אנא רשמו ביומנים!!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- תרמתי למען הסליק

Webart כתב:יש מקום, עדיין בגדר הפתעה.
לא צריך להביא כלום, פרט למצברוח טוב (במיוחד לא להביא תחמושת, זה לא נחמד כלפי שום מארח).
עולה? כמה שתחליטו להעביר דרך הקנה, בעלות של 60 ש"ח לקופסה 9 מ"מ, מעבר לכך, הכל עלינו.
אני אוהב כאלו הפתעות.... ולא פחות אני אוהב לשמוע " 60 ש"ח לקופסה 9מ"מ " ומאחר ואחפוף ב"פינוק" גם מובטח לי גירוד בגב..... החיים יפים
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
- תרמתי למען הסליק

- תרמתי למען הסליק

לכל החברים,
המפגש יהיה מפגש "חנוכת בית" ב"מטווח המרכזי" (לשעבר "כוונות טובות") בקניון הדרים בנתניה, בצידו המזרחי של מחלף נתניה על כביש החוף.
המטווח המחודש נפתח לאחר תקופה שהיה מושבת מפעילות ונפתח מחדש כשהוא משודרג, במיוחד בעניין המפוחים, מיגון הרעש, והעיצוב הכללי.
כולכם מוזמנים, נשמח מאוד לראותכם.
המפגש יהיה מפגש "חנוכת בית" ב"מטווח המרכזי" (לשעבר "כוונות טובות") בקניון הדרים בנתניה, בצידו המזרחי של מחלף נתניה על כביש החוף.
המטווח המחודש נפתח לאחר תקופה שהיה מושבת מפעילות ונפתח מחדש כשהוא משודרג, במיוחד בעניין המפוחים, מיגון הרעש, והעיצוב הכללי.
כולכם מוזמנים, נשמח מאוד לראותכם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד