c או לא c?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שמע
עומרי כתב:קנה מה שבא לך לא תקבל כאן תשובה הוגנת
זה לא מכובד, סליחה.
אנשים משקיעים כאן זמן רב במענה ואתה קוטל ככה ?
אני מכיר אותך "קצת" אחרת.
ניפגש בשנה הבאה על קו היורים
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
עוד פעם הוויכוחים על הסיירת והעדר? מה הקשר???? מה שטוב לאחד לא תמיד טוב לשני. לא יאה או נאה להסתכל על רצונות של יחידה X ובגלל זה לבחור בנשק Y. כמו כן, אני חייב להסכים שרשף...לא רשף, כוונות זוהרות או לא, מפצה סטייה או קומפנסטור...לאדם הקטן, זה לא משנה או רלוונטי(חוץ מרצון). לא פעם במפגשי הסליק או אפילו פה בפורום, מדברים עם איזה תחמושת ללכת...כוננות, אימונים, JHP וכו'. באמת! קחו כדור מן המניין, FMJ סטנדרטי לחלוטין, מצידי שיהיה מתפזורת, ואקדח שיהיה נוח ביד ובירי. תתאמנו כמו שצריך, וזהו.
עמרי - רד מהעץ. לכולנו יש מה ללמוד, באופן תמידי.
עמרי - רד מהעץ. לכולנו יש מה ללמוד, באופן תמידי.
SPS - מתקרב לשלמות...
itamar כתב:וגם מוסיף שההבדל ברתע לא משמעותי אבל משפר בצורה די ניכרת את המהירות של חזרה לתמונת כוונות.
א.
בשיעור פיזיקה הזה היתי חולה כנראה .
תוכל להסביר איך זה מסתדר?
פשוט מאד.
את הרתע של האקדח אחורנית המפצה הזה אינו מפחית. יש מפצים (חיצוניים) כאלה שכן על ידי זויות של החורים/חריצים במפצה (לא כל כך רלוונטי ב-9ממ).
את הקפיצה של הנשק למעלה המפצה הזה כן מפחית - תוצאה חזרה מהירה לתמונת כוונות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Re: שמע
עומרי כתב:אם לפושטים בשייטת יש דגם סי
מעניין רק לדעת איך דגם סי מתנהג בסביבה רטובה/קנה מלא מים...אבל זה ממש לא לענייננו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לא אומר שאין מה ללמוד
ולא עולה על שום עץ
הם מתמקצעים באקדח ברמה גבוהה וזה הנשק שהולך איתם לכל מבצע ומקום
אז מה שטוב להם בטח טוב גם לי
ונועם יאללה אל תאיים אני מגיע!
הם מתמקצעים באקדח ברמה גבוהה וזה הנשק שהולך איתם לכל מבצע ומקום
אז מה שטוב להם בטח טוב גם לי
ונועם יאללה אל תאיים אני מגיע!
i just shoot the tooth fairy and took my own teeth back
- סליקאי ארד

מה?
כוח העצירה 50% ?
זה מחזיר וויכוחים ישנים וגם נושנים..
אבל אני חייב להגיד את זה - כוח עצירה זה או אחר הוא נגזרת של איפה פגעת.
אם קטעת למישהו יד עם הידרה שוק, לא בטוח שהוא יעצור,
ואם השחלת למישהו 0.22 לתוך העין (ועד למוח) הוא כנראה יעצור.
סיירת והעדר - אם לימ"מ יש 17C והם מסתדרים עם ירידת מהירות הלוע..
האם זה מלמד שזה לא כ"כ משמעותי? או שפשוט לא נתנו לזה את הדעת?
זה מחזיר וויכוחים ישנים וגם נושנים..
אבל אני חייב להגיד את זה - כוח עצירה זה או אחר הוא נגזרת של איפה פגעת.
אם קטעת למישהו יד עם הידרה שוק, לא בטוח שהוא יעצור,
ואם השחלת למישהו 0.22 לתוך העין (ועד למוח) הוא כנראה יעצור.
סיירת והעדר - אם לימ"מ יש 17C והם מסתדרים עם ירידת מהירות הלוע..
האם זה מלמד שזה לא כ"כ משמעותי? או שפשוט לא נתנו לזה את הדעת?
- סליקאי כסף

מבקש לנקות את שמי (הטוב?):
יש בפורום עומרי (עם ו') שנרשם ב-2008 ועמרי (בלי ו') שנרשם ב-2005 (זה אני ...)
לעומרי יש גלוק 17C ולי יש גלוק 17 וזו הפעם הראשונה שאני מגיב בשרשור הזה.
לא קטלתי אף אחד, לא עליתי על שום עץ ובטח לא יצאתי כנגד האנשים היקרים שמשקיעים כאן מזמנם כדי לענות על שאלות. גם אני לפעמים שואל וכשיש לי משהו לתרום - אני גם עונה.
כדי למנוע בלבול נוסף בין שנינו, הוספתי ספינה קטנה לפרופיל שלי כי את השם בתעודת הזהות אני לא מתכוון לשנות...
עכשיו ל-5 גרוש שלי בנושא גלוק 17 לעומת 17C:
את האימונים לקראת אליפות צה"ל האחרונה בכושר גופני התחלתי עם ה-17 הפרטי שלי שמלווה אותי בנאמנות רבה כבר 15 שנה.
בהמלצת מדריך הירי עברתי ל-17C דגם כ"ד מהנשקייה של השייטת והשיפור בתוצאות היה דרמטי: החזרה לתמונת כוונות הייתה מהירה יותר ובזמן המצטבר של שני התרגילים הראשונים הצלחתי לקצץ שניה או שתיים.
בהינתן שהזוכה במקום הראשון בתחרות האחרונה צבר 188 נקודות, אני צברתי 184 נקודות והזוכה במקום השלישי צבר 180 וההבדל בין זמן תרגיל של 10 שניות לעומת 11 שניות הוא 5 נקודות אז קיצוץ של שניה אחת בתרגיל אחד זה ההבדל בין לקחת מדליה או לא.
להגנה עצמית כנראה הייתי נשאר עם ה-17 שלי לנצח. אם אזדקק, חס וחלילה, לירות 10 כדורים לאותה מטרה בסיטואציה של הגנה עצמית אז זה באמת לא מאוד קריטי אם האירוע יגמר תוך 10 או 11 שניות (העיקר מתי יצא הכדור הראשון ולאן...). למטרת התחרות הספציפית הזו - אני מעדיף בבירור 17C (שיקול לא רלוונטי בירי מעשי, שם המעבר מ-17 ל-17C מחייב לקפוץ לקטגוריה אחרת והיתרון כנראה יהפך לחסרון).
כשקניתי את ה-17 שלי לא היתה לי אפשרות לבחור בין C ללא C כי הדגם עם המפצה יצא מאוחר יותר. עכשיו אני מת לעבור ל-17C, רק שאין כעת את הכוח והפנאי להתחיל להתעסק עם הבירוקרטיה של למכור את ה-17 שלי ולקנות 17C.
יש בפורום עומרי (עם ו') שנרשם ב-2008 ועמרי (בלי ו') שנרשם ב-2005 (זה אני ...)
לעומרי יש גלוק 17C ולי יש גלוק 17 וזו הפעם הראשונה שאני מגיב בשרשור הזה.
לא קטלתי אף אחד, לא עליתי על שום עץ ובטח לא יצאתי כנגד האנשים היקרים שמשקיעים כאן מזמנם כדי לענות על שאלות. גם אני לפעמים שואל וכשיש לי משהו לתרום - אני גם עונה.
כדי למנוע בלבול נוסף בין שנינו, הוספתי ספינה קטנה לפרופיל שלי כי את השם בתעודת הזהות אני לא מתכוון לשנות...
עכשיו ל-5 גרוש שלי בנושא גלוק 17 לעומת 17C:
את האימונים לקראת אליפות צה"ל האחרונה בכושר גופני התחלתי עם ה-17 הפרטי שלי שמלווה אותי בנאמנות רבה כבר 15 שנה.
בהמלצת מדריך הירי עברתי ל-17C דגם כ"ד מהנשקייה של השייטת והשיפור בתוצאות היה דרמטי: החזרה לתמונת כוונות הייתה מהירה יותר ובזמן המצטבר של שני התרגילים הראשונים הצלחתי לקצץ שניה או שתיים.
בהינתן שהזוכה במקום הראשון בתחרות האחרונה צבר 188 נקודות, אני צברתי 184 נקודות והזוכה במקום השלישי צבר 180 וההבדל בין זמן תרגיל של 10 שניות לעומת 11 שניות הוא 5 נקודות אז קיצוץ של שניה אחת בתרגיל אחד זה ההבדל בין לקחת מדליה או לא.
להגנה עצמית כנראה הייתי נשאר עם ה-17 שלי לנצח. אם אזדקק, חס וחלילה, לירות 10 כדורים לאותה מטרה בסיטואציה של הגנה עצמית אז זה באמת לא מאוד קריטי אם האירוע יגמר תוך 10 או 11 שניות (העיקר מתי יצא הכדור הראשון ולאן...). למטרת התחרות הספציפית הזו - אני מעדיף בבירור 17C (שיקול לא רלוונטי בירי מעשי, שם המעבר מ-17 ל-17C מחייב לקפוץ לקטגוריה אחרת והיתרון כנראה יהפך לחסרון).
כשקניתי את ה-17 שלי לא היתה לי אפשרות לבחור בין C ללא C כי הדגם עם המפצה יצא מאוחר יותר. עכשיו אני מת לעבור ל-17C, רק שאין כעת את הכוח והפנאי להתחיל להתעסק עם הבירוקרטיה של למכור את ה-17 שלי ולקנות 17C.
נערך לאחרונה על ידי עמרי בתאריך 30 יולי 2008, 21:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
yshai 19 c: אין לך (או לאף אחר) יכולת להבחין בירידה במהירות הלוע. היא פשוט קיימת.
eld453 - כדור הידרה שוק מוריד יד? 0.22 ישר לתוך העין? הברון מניכאהוזן מתהפך בקיברו... אגב, אני סקרן- מאיפה אתה יודע באיזה נשק משתמש הימ"מ? כי קראת ב isayeret?ונניח שאתה אכן - הפתעה הפתעה - "אחד שיודע", מאיפה אתה יודע באיזה סוג תחמושת הם משתמשים כדי לפצות על מהירות הלוע שאבדה? (אולי בהידרה שוק מהטיפוס שקוטע יד - trancated hand...).
אה, כן. מאיפה אני יודע על כח עצירה של 50%? אמממ...אולי מכאן? http://www.firearmstactical.com/wound.htm
או מכאן?
http://www.firearmstactical.com/tactica ... cle421.htm
ואולי מכאן - האתר האופטימי ביותר (בהנחה שאתה מבין שהשורה האחרונה היא הרלוונטית)?
http://www.handloads.com/misc/stoppingp ... Weight=115
eld453 - כדור הידרה שוק מוריד יד? 0.22 ישר לתוך העין? הברון מניכאהוזן מתהפך בקיברו... אגב, אני סקרן- מאיפה אתה יודע באיזה נשק משתמש הימ"מ? כי קראת ב isayeret?ונניח שאתה אכן - הפתעה הפתעה - "אחד שיודע", מאיפה אתה יודע באיזה סוג תחמושת הם משתמשים כדי לפצות על מהירות הלוע שאבדה? (אולי בהידרה שוק מהטיפוס שקוטע יד - trancated hand...).
אה, כן. מאיפה אני יודע על כח עצירה של 50%? אמממ...אולי מכאן? http://www.firearmstactical.com/wound.htm
או מכאן?
http://www.firearmstactical.com/tactica ... cle421.htm
ואולי מכאן - האתר האופטימי ביותר (בהנחה שאתה מבין שהשורה האחרונה היא הרלוונטית)?
http://www.handloads.com/misc/stoppingp ... Weight=115
"June '67 taught them respect..."
df
יובי,
אני סתם נתתי דוגמאות קיצוניות כדי להבהיר משהו לגבי "כוח עצירה".
זה לא משנה עם היד קטועה או לא או עם הכדור הקטנטן נכנס בעין או לא - סתם דוגמאות של "עלי באבא" - כדי להגיד שאדם נעצר (לדעתי) כשה"מפסק" יורד... ולא יעזרו אחוזים.
שנית, חלילה לא מזלזל בנתונים שאתה מביא. מאמין שזה כתוב, באמת.
(וגם לא כתבתי שום דבר על אמינות נתוניך)
ולסיום, אני חושב שבימ"מ משתמשים ב כדור 117 גריין.(הכדור המשטרתי - ראש צהוב) - אולי אני טועה במספר.. .
לא יודע על פיצוי מהירות הלוע.. ולכן -
באמת שאלתי בהודעתי הקודמת! לא התנצחתי. לכן שמתי סימן שאלה בסוף.
להתראות.
אני סתם נתתי דוגמאות קיצוניות כדי להבהיר משהו לגבי "כוח עצירה".
זה לא משנה עם היד קטועה או לא או עם הכדור הקטנטן נכנס בעין או לא - סתם דוגמאות של "עלי באבא" - כדי להגיד שאדם נעצר (לדעתי) כשה"מפסק" יורד... ולא יעזרו אחוזים.
שנית, חלילה לא מזלזל בנתונים שאתה מביא. מאמין שזה כתוב, באמת.
(וגם לא כתבתי שום דבר על אמינות נתוניך)
ולסיום, אני חושב שבימ"מ משתמשים ב כדור 117 גריין.(הכדור המשטרתי - ראש צהוב) - אולי אני טועה במספר.. .
לא יודע על פיצוי מהירות הלוע.. ולכן -
באמת שאלתי בהודעתי הקודמת! לא התנצחתי. לכן שמתי סימן שאלה בסוף.
להתראות.
- סליקאי כסף

Re: df
eld453 כתב:
ולסיום, אני חושב שבימ"מ משתמשים ב כדור 117 גריין.(הכדור המשטרתי - ראש צהוב) - אולי אני טועה במספר..
אכן טעית
- תרמתי למען הסליק

w
תודה חבלני.
עכשיו, כדור זה הוא כדור משטרתי. (להבנתי).
האם לו תכונות מיוחדות? האם כדור זה אמור לפצות במשהו על אובדן מהירות לוע? (בגלל מפצה הסטייה).
?
תודה.
האם לו תכונות מיוחדות? האם כדור זה אמור לפצות במשהו על אובדן מהירות לוע? (בגלל מפצה הסטייה).
?
תודה.
- סליקאי כסף

Re: w
eld453 כתב:תודה חבלני.
?
תודה.
כדור 124 גריין הוא כדור 9ממ נאטו סטנדרטי לחלוטין שמקולטג כ-+P.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר