CZ75 הוכר כ-NATO classified pistol
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
CZ75 הוכר כ-NATO classified pistol
CZ P-01 gets NATO approval. The next Generation of perfect pistols.
For Immediate Release
(913) 321-1811
(913) 321-4901
The P-01 is now a NATO classified pistol and issued the NATO stock number NSN 1005-16-000-8619.
כתוב שם על סדרת העינויים שעבר האקדח ועל כך שהוא עובר בהרבה את דרישות NATO...
כחובב CZ, ידעתי.
http://www.cz-usa.com/_p/p40.php
For Immediate Release
(913) 321-1811
(913) 321-4901
The P-01 is now a NATO classified pistol and issued the NATO stock number NSN 1005-16-000-8619.
כתוב שם על סדרת העינויים שעבר האקדח ועל כך שהוא עובר בהרבה את דרישות NATO...
כחובב CZ, ידעתי.
http://www.cz-usa.com/_p/p40.php
אחד בפה, אחד בלב!!! וחשוב לדייק...
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
!Know guns, know peace and safety
!!!No guns, no peace nor safety
דבר ראשון לפי מבט ראשון ומראה חיצוני שזה דבר לא ממש חשוב אבל הוא גם שיקול הוא נראה רציני
דבר שני במבחני נאט"ו האקדחים עוברים התעללויות רציניות שמעתי פעם על מבחן החול והבוץ שמטביעים את האקדח באקווריום בוץ למשך כמה ימים כשמוציאים אותו מעיפים את החתיכות בוץ הגדולות וקצת מהקנה ובודקים אם הוא יורה
כל אקדח שעובר מבחנים כמו אלה ועוד רבים וקשים ראוי להערכה
דבר שני במבחני נאט"ו האקדחים עוברים התעללויות רציניות שמעתי פעם על מבחן החול והבוץ שמטביעים את האקדח באקווריום בוץ למשך כמה ימים כשמוציאים אותו מעיפים את החתיכות בוץ הגדולות וקצת מהקנה ובודקים אם הוא יורה
כל אקדח שעובר מבחנים כמו אלה ועוד רבים וקשים ראוי להערכה
Be carefull what you are wishing for
תותחן 07 ,
"ראוי להערכה" הוא האדם שמפעיל את המכונה, ולא המכונה המופעלת על ידי האדם.
אני מציע בחום שתחזור לקרוא את מה שכתבתי לך בפרטי, תפיק לקחים ותסיק מסקנות, אלא אם אתה רוצה לחטוף ריקושטים מכאן ועד בגדד.
"ראוי להערכה" הוא האדם שמפעיל את המכונה, ולא המכונה המופעלת על ידי האדם.
אני מציע בחום שתחזור לקרוא את מה שכתבתי לך בפרטי, תפיק לקחים ותסיק מסקנות, אלא אם אתה רוצה לחטוף ריקושטים מכאן ועד בגדד.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אני אישית מכיר את ה CZ75 וה 85.
למעט בעיית משקל וציפוי צבע שנוטה ל"הישבר" וליפול, האקדח עצמו הוא כלי מצויין.
נוח לתפעול ולאחיזה בעל מנגנון DA עם ניצרה ועצר המחלק גדולים ונוחים להגעה ותפעול.
מנסיון, האקדח עצמו מתפקד גם בתנאי תחזוקה ירודים (חוץ מהחלדה) כלומר, גם עם "פילים" בקנה הוא יורה, ויורה גם תחמושת (בלשון עדינה), מחוזקת...
ככה שאני בטוח שנטו בחנו כמה כלים ובחרו בכלי שעלה להם הכי פחות כסף וסיפק להם את הדרוש (ולא היו להם שיקולים פוליטיים).
כולי תיקווה, שהחיילים שלהם יקבלו כאבי גב לכל החיים...
למעט בעיית משקל וציפוי צבע שנוטה ל"הישבר" וליפול, האקדח עצמו הוא כלי מצויין.
נוח לתפעול ולאחיזה בעל מנגנון DA עם ניצרה ועצר המחלק גדולים ונוחים להגעה ותפעול.
מנסיון, האקדח עצמו מתפקד גם בתנאי תחזוקה ירודים (חוץ מהחלדה) כלומר, גם עם "פילים" בקנה הוא יורה, ויורה גם תחמושת (בלשון עדינה), מחוזקת...
ככה שאני בטוח שנטו בחנו כמה כלים ובחרו בכלי שעלה להם הכי פחות כסף וסיפק להם את הדרוש (ולא היו להם שיקולים פוליטיים).
כולי תיקווה, שהחיילים שלהם יקבלו כאבי גב לכל החיים...
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
סוף סוף מישהו אומר משהו טוב על ה-ZC75
לא דיברתי כלום עד כה כי חשבתי שאני אולי אחד האחרונים שעדיין מחזיק בכלי .
הוגדר בזמנו כ"סובארו" לא יקר מידי אבל עושה את העבודה.
אני איתו מעל 11 שנה והוא לא בייש אותי בשום מצב ,אכל כל מה שהיגשתי ,
ולא היה בררן בכלום.
לגבי הבעיה של הציפוי ,אכן בדגמים הראשונים שהגיעו הם היו מצופים ולכן היתה הבעיה .
לאחי יש את הדגם עם הציפוי ואכן יש בעייתיות מסויימת לעומתו לי יש את הדגם המושחם ואין לו שם בעיה ,בלי עין רעה....
לא דיברתי כלום עד כה כי חשבתי שאני אולי אחד האחרונים שעדיין מחזיק בכלי .
הוגדר בזמנו כ"סובארו" לא יקר מידי אבל עושה את העבודה.
אני איתו מעל 11 שנה והוא לא בייש אותי בשום מצב ,אכל כל מה שהיגשתי ,
ולא היה בררן בכלום.
לגבי הבעיה של הציפוי ,אכן בדגמים הראשונים שהגיעו הם היו מצופים ולכן היתה הבעיה .
לאחי יש את הדגם עם הציפוי ואכן יש בעייתיות מסויימת לעומתו לי יש את הדגם המושחם ואין לו שם בעיה ,בלי עין רעה....

לכל כדור יש כתובת ......
אני רק הדוור!!!!!!!!!
אני רק הדוור!!!!!!!!!
ההגיון אמר (לפחות בעבר כשהייה ניתן להשיג את האקדח או צבוע או מושחם), שעדיף לקבל את הדגם הצבוע, ולאחר כמה שנים, כשהצב מתקלף, להעביר השחמה...
למרות שבשנות ה 80 המאוחרות, גם לדגמים המושחמים מצ'כוסלובקיה, וגם להשחמה מקומית היתה תכונה של "תפיסת" חלודה...
למרות שבשנות ה 80 המאוחרות, גם לדגמים המושחמים מצ'כוסלובקיה, וגם להשחמה מקומית היתה תכונה של "תפיסת" חלודה...
פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
כבעלים הגאה
כבעלים הגאה של CZ75D אני יכול לומר רק דברים טובים עליו. אמנם הוא לא נמצא אצלי הרבה זמן, אך לדעתי זה אחד הכלים הטובים בשוק כיום שאינו פולימרי ו(חס וחלילה
) אינו גלוק.
האקדח קל (סגסוגת אלומיניום), נוח, יורה צרורות ותחמושת שכל אקדח אחר היה עושה שביתה בראותה....

האקדח קל (סגסוגת אלומיניום), נוח, יורה צרורות ותחמושת שכל אקדח אחר היה עושה שביתה בראותה....
Be afraid of being afraid
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד