עוד כדור מעניין VBR 9*19 AP 6.3
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
- סליקאי זהב

ירוני כתב:איתמר, תודה על התשובה, אבל תוכל לכתוב אותה בעברית?
בשעת ירי, הצינה רותעת לאחור, פולטת את התרמיל וגורפת כדור חדש מהמחסנית נכון?
אם אתה מונע את תנועת הצינה לאחור, אתה מונע פליטת תרמיל.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

נוסע מתמיד כתב:חבר איתמר הרשה לי לתקן אותך, אין במשתיק קול מנגנון מגביר רתיעה או בוסטר שמסייע
בדריכת הנשק. ובנוסף לזה לא הייתי מציע לאדם כל שהוא לנסות לעצור צינה עם היד זה יכול להיות מאוד לא נעים.
1. קרא קצת ותתעדכן...
http://en.wikipedia.org/wiki/Muzzle_booster
2. הצינה רותעת בדיוק באותה עוצמה שהנשק בועט בך אחורנית..
דמיין לך אקדח תופי שיורה כדורים 9ממ.. האם הרתע שלו ישבור לך את היד? סביר להניח שגם מגנום 44 לא...
לכן, אם תלחץ את כף היד שלך לאחורי הצינה של גלוק ותירה - לא יקרה לך דבר (אני מוכן להדגים לך אישית).
לגבי אקדחים עם פטיש חיצוני, זה כבר סיפור אחר... אתה לא יכול לעשות את זה כי אתה צריך להשאיר מרווח לפטיש של האקדח כדי לירות. במקרה כזה, אם היד שלך תהיה מאחורי הצינה, אתה תחטוף מכה לא נעימה ואולי איזה חתך מהשולים החדים של הצינה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לאיתמר
אני תמיד מוכן להודות בטעיות וגם לומר למדתי.
אז למען האמת נתקלתי במשתיק הזה בארץ אבל הגורם שהציג לי אותו לא ידע להסביר את פשר
המבנה שלו.
היות וכבר לא עסקתי במיוחד בתחום הנשק הקל לא היה לי ענין לבדוק את המבנה של המשתיק.
אחרי שאתה הפנית אותנו לאתר ויקפדיה קבלתי איזו מוטבציה לרדת לעומק הנושא.
לאחר מחשבה מעמיקה בנושא אני רוצה לתקן את הנאמר בויקפדיה, המשתיק אינו משמש כמאיץ לאקדח אלא מבטל את התופעה של משיכת הקנה לפנים על ידי המשתיק כתוצאה מלחץ הגזים וזאת
בשונה מכלי נשק שהוזכרו שם.
בכל אופן תודה לך
אני תמיד מוכן להודות בטעיות וגם לומר למדתי.
אז למען האמת נתקלתי במשתיק הזה בארץ אבל הגורם שהציג לי אותו לא ידע להסביר את פשר
המבנה שלו.
היות וכבר לא עסקתי במיוחד בתחום הנשק הקל לא היה לי ענין לבדוק את המבנה של המשתיק.
אחרי שאתה הפנית אותנו לאתר ויקפדיה קבלתי איזו מוטבציה לרדת לעומק הנושא.
לאחר מחשבה מעמיקה בנושא אני רוצה לתקן את הנאמר בויקפדיה, המשתיק אינו משמש כמאיץ לאקדח אלא מבטל את התופעה של משיכת הקנה לפנים על ידי המשתיק כתוצאה מלחץ הגזים וזאת
בכל אופן תודה לך
- סליקאי זהב

נוסע מתמיד כתב:לאחר מחשבה מעמיקה בנושא אני רוצה לתקן את הנאמר בויקפדיה, המשתיק אינו משמש כמאיץ לאקדח אלא מבטל את התופעה של משיכת הקנה לפנים על ידי המשתיק כתוצאה מלחץ הגזים וזאת
בכל אופן תודה לך
נוסע מתמיד
במשתיקי קול יש שתי תופעות שיכולות להפריע לדריכה של אקדח המבוסס על מנגנון בראונינג (קנה שיורד למטה ורותע רתיעה קצרה אחורנית).
1. המשקל של המשתיק - שהוא הגורם המשפיע ביותר: תוספת המסה של המשתיק על הקנה משפיעה על האינרציה ומקשה על הדריכה.
2. המכה של הגזים על החוצצים (BUFFLES) שבתוך המשתיק: גורמים למשיכה שלו קדימה. עד כמה שאני יודע ההשפעה יחסית זניחה.
ההתקן הזה למעשה עובד בתור DECOUPLER - מעין קלאצ' שתפקידו להפריד בין המשתיק לאקדח בשעת רתיעת הקנה אחורנית ובכך לבטל את השפעת המשקל של המשתיק והמשיכה שלו קדימה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר